Sedmi "Čalabrc fest" u nedelju na Podbari

Sedmi "Čalabrc fest" u nedelju na Podbari

U nedelju 13. maja na Podbari u Ulici Marka Miljanova održaće se sedmi po redu "Čalabrc fest".

Organizatorka gastronomskog festivala Sandra Popović za Čalabrc kaže da je festival u čast dobre, ukusne i tradicionalno spremljene hrane koju sa puno pažnje i ljubavi pripremaju izlagači u svojim domovima, radionicama hrane i malim gazdinstvima. Imaju isti cilj,a to je isticanje dobre i zdrave hrane ispred industrijske.

- Odbrojavanje do Čalabrc festa, uličnog događaja sa reputacijom jednog od najomiljenijih festivala hrane kod Novosađana može da počne. Čalabrc fest je smešten u najstariji deo Novog Sada, na staroj Podbari. Svakog proleća i jeseni, ulice ovog kraja sa zaslugom se oživljavaju, ovim događajem, u slavu dobre hrane. Dobra hrana je autentična, tradicionalna, ukusna, domaće pripremljena, zdravo uzgajana, od pažljivo biranih sastojaka spravljena, neindustrijska...

Hrana koja vas čini srećnim, hrana koja je vaš "lajfstajl", vaš pečat, hrana koja je za vašu dušu, to je dobra hrana. U čast i na zdravlje svih posetilaca i naših izlagača, a na radost ovog prelepog kraja, obećavamo zanimljiv provod i lepo nedeljno popodne za vas i vašu porodicu – rekla je Sandra.

Nešto više o ovom simpatičnom festivalu možete da pročitate OVDE.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan