Sedmi "Mamin bazar" u subotu na Spensu

Sedmi "Mamin bazar" u subotu na Spensu

Udruženje "Mame Novosađanke" organizuje u subotu, 2. septembra, sedmi po redu "Mamin bazar", koji će se u vremenu od 17 do 20 časova održati na spratu SPC "Vojvodina". Ulaz je besplatan.

- "Mamin bazar" predstavlja jedinstven događaj u Srbiji i regionu koji omogućava mamama izlagačima da prodaju, poklone i zamene svoju i dečiju polovnu odeću , igračke, bebi opremu, knjige i udžbenike a posetiocima da tu istu robu kupe po veoma povoljnim cenama. Prodavci polovnih, ali očuvanih stvari biće majke iz naše Fejsbuk grupe, koje su unapred prijavile učešće, a kao kupci su dobrodošli svi koji žele da za malo novca kompletno opreme porodicu odećom i obućom – poručuje se u saopštenju. 

Ovaj događaj "Mame Novosađanke" organizuju kako bi roditeljima finansijski olakšale predstojeći početak školske i vrtićke godine, budući da je poznato koliko troškova iziskuje opremanje dece za školu i vrtić.

Do sada je organizovano šest "Maminih bazara" – prvi, u maju 2015. godine, imao je 30 izlagača, a poslednji, u decembru 2016, oko 150 izlagača, a posetilo ga je oko 2.500 građana.

- Predstojeći Bazar obogatili smo dodatnom ponudom sa kojom će se predstaviti škole engleskog jezika, školice sporta i čuvaonice. Posetioci će moći da uživaju i u raznovrsnom zabavnom programu koji smo za njih pripremili. Biće tu animatori koji će se potruditi da naprave pravu žurku za naše mališane, nastupi plesnih klubova, radionice za decu, a roditelji će moći da se informišu koji je jedini pravilan i bezbedan način za postavljanje dečijih auto sedišta – kaže se u pozivu, te dodaje da će na štandu ovog udruženja posetioci će moći dobiju sve informacije njihovim sadašnjim i budućim projektima, dobiju brošure i, što je najaktuelnije, da se informišu o "Mama bonus" karticama sa popustima za mame za raznorazne proizvode i usluge koje su nedavno puštene u opticaj.

 - "Mamini bazari" poznati su i po svom humanitarnom karakteru, a tu tradiciju nastavljamo i ovog puta. Nađa ima tri i po godine a protiv teške bolesti, leukemije, koja joj je otkrivena pre mesec dana bori se poput pravog heroja! VAŽNO JE I HITNO da joj pomognemo da za desetak dana ode na lečenje u Nemačku, jer ako to sada ne uradimo – ona će svoju sledeću šansu čekati još mesec dana. Pre svega, potrebno je skupiti određenu sumu novca u svega par dana kako bi Nađa uopšte otišla na kliniku. Zatim, potrebno je platiti troškove boravka, osiguranje i avio karte koji mesečno zahtevaju veću sumu novca, dok će troškove lečenja na klinici pokriti osiguranje. Za Nađinu porodicu je to veliki novac i zato smo joj od ovog trenutka i svi mi porodica koja će omogućiti njenom čuperku da ponovo poraste! Na Bazaru će stajati kutija u koju će moći da se donira novac za ovu hrabru devojčicu, pa pozivamo sve građane da učestvuju u ovoj akciji i pomognu Nađi da ipak ima srećno detinjstvo – poručuje se na kraju saopštenja udruženja "Mame Novosađanke".

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan