Sedmi "OPENS Youth Fair" 10. i 11. jula na tri lokacije u centru grada

Sedmi "OPENS Youth Fair" 10. i 11. jula na tri lokacije u centru grada

Pod sloganom "Letnja avantura startuje sa više uzbuđenja", 10. i 11. jula u Novom Sadu će se održati sedmi po redu "OPENS Youth Fair", i to na čak tri lokacije u centru grada – na Trgu slobode, u Katoličkoj porti i u OPENS kancelariji u ulici Laze Telečkog.

 
Sedmi "OPENS Youth Fair" će i ove godine posetiocima pružiti nezaboravan provod, obećavaju organizatori, te dodaju da će dosadašnji raznolik sadržaj, koji se sastoji od sajamskog i muzičkog dela, biti dodatno obogaćen mogućnošću učesnika da se oprobaju u plesu ili adrenalinskim sportovima.
 
 

U toku trajanja manifestacije, 10. i 11. jula, na jednom mestu okupiće se atraktivne turističke omladinske destinacije iz zemlje i regiona, koji će, pored zabavnih i rekreativnih sadržaja, predstaviti najrazličitije festivale i manifestacije, a u Katoličkoj porti će za posetioce biti organizovan "Noćni bazar", na kojem će svoju ponudu prikazati na prodajnoj izložbi brojni kreativni dizajneri i umetnici. 

Tokom sajma će biti održana i OPENS konferencija u dvorani Eđšeg, a tema konferencije će biti usko povezana sa najnovijim trendovima u sektoru omladinskog turizma.

Takođe, publika će se oba dana sajma, u večernjim časovima, na Trgu Slobode i u Katoličkoj porti, provoditi uz svirku domaćih i regionalnih muzičkih zvezda. Program će uskoro biti predstavljen javnosti.
 
 

Sve aktulenosti i novosti, listu izlagača i sve ostale informacije, potražite na zvaničnom sajtuFejsbuk profilu "Youth Faira"

Detaljna satnica konferencije, promocija tokom sajma i muzičkom delu manifestacije će biti uskoro objavljene, poručuju organizatori na kraju saopštenja.
Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan