Sektor za vanredne situacije: Prošla opasnost od poplava

Sektor za vanredne situacije: Prošla opasnost od poplava

U Srbiji više nema opasnosti od poplava, izjavio je načelnik Uprave za vatrogasno-spasilačke jedinice i civilnu zaštitu Sektora za vanredne situacije Goran Nikolić i dodao da su vodostaji reka malo povećani, ali da ne mogu ugroziti ni stanovništvo ni objekte.

Goran Nikolić je rekao da će prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda kiša danas prestati da pada i istakao da tokom jučerašnjeg dana nije bilo kritičnih mesta niti su padavine ugrozile stanovništvo i objekte bilo gde u Srbiji.

Dodao je da su vodostaji reka malo povećani, ali da ni to neće ugroziti stanovništvo ni objekte.

Nikolić je naveo i da će se obilne padavine koje su pogodile BiH i Hrvatsku odraziti na Savu, ali da vodostaj neće praviti probleme u Srbiji.

– Padavine koje su najavljivane, praktično su prošle, na našu sreću, bez ikakvih posledica – rekao je Nikolić.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

vremenska prognoza novi sad dnevni horoskop štrajk poštara jkp lisje bez struje elektrovojvodina Isključenje struje matičar novi sad pošte srbije obustava rada sahrane novi sad bez vode novosadsko porodilište štrajk u pošti Elektrodistribucija Novi Sad bebe raspored sahrana i ispraćaja gradonačelnik Miloš Vučević astrologija novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija zodijak raspored sahrana novi sad isključenja struje isključenje vode horoskop servisne informacije novi sad betanija tomislav mandić