SERBIA FASHION WEEK: Modni taksi od subote na ulicama Novog Sada

SERBIA FASHION WEEK: Modni taksi od subote na ulicama Novog Sada

Serbia Fashion Week će se i ove jeseni pobrinuti da pripadnice nežnijeg pola nauče nešto novo o šminkanju, da stignu sigurno i besplatno na željenu lokaciju i iz taksija izađu zadovoljne.

Novosađanke, od 29. oktobra do 2. novembra, zaustavite obeležen modni taksi, Naš taksi, koji će saobraćati ulicama Novom Sada, a u kojem vas čeka profesionalni šminker. Provozajte se do željene destinacije besplatno, izađite iz taksija kompletno našminkane i uživajte u poklonima.

Kako već sezonama unazad pred Nacionalnu nedelju mode vlada sve veće interesovanje za ovom akcijom, da ne biste "jurile taksi" po Novom Sadu, preporučujemo vam da u toku trajanja akcije pratite oficijelni Twitter nalog Serbia Fashion Weeka, na kojem ćete moći da saznate tačnu lokaciju vozila u datom trenutku.


Već od 7. novembra očekuje nas početak glavne manifestacije – Serbia Fashion Week, čiji će glavni program biti smešten u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma, tokom koje ćemo imati priliku da pogledamo nove modele za sezonu jesen/zima, koje nam donosi preko 70 dizajnera iz Srbije, regiona i Evrope. Od 7. do 12. novembra, uživaćemo i u  drugim segmentima mode – u Design Weeku, edukativnim konferencijama, svečanoj dodeli nagrada – Fashion Awards, show roomu i mnogim drugim.

Više informacija potražite ovde

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan