SERBIA FASHION WEEK: Zaustavite taksi lepote u Novom Sadu

SERBIA FASHION WEEK: Zaustavite taksi lepote u Novom Sadu

Serbia Fashion Week će se i ovog proleća obradovati pripadnice nežnijeg pola koje će imati priliku da nauče nešto novo o šminkanju, da stignu sigurno i besplatno na željenu lokaciju i iz taksija izađu zadovoljne, sa poklonima kozmetičke marke Golden Rose.

Novosađanke, od 17. do 20. aprila, u perodu od 13 do 17 časova, zaustavite beauty taksi obeležen znakom Serbia Fashion Weeka, koji će saobraćati ulicama Novog Sada, a u kojem vas čeka profesionalna šminkerka Golden Rose-a. Provozajte se do željene destinacije besplatno, izađite iz taksija kompletno našminkane i uživajte u poklonima.

Kako već sezonama unazad pred Nacionalnu nedelju mode vlada sve veće interesovanje za ovom akcijom, da ne biste "jurile taksi" po Novom Sadu, preporučujemo vam da u toku trajanja akcije pratite oficijelni Twitter nalog Serbia Fashion Weeka, na kojem ćete moći da saznate tačnu lokaciju vozila u datom trenutku.

Otvaranje Nedelje mode kakvo do sada nismo imali prilike da vidimo u Srbiji biće održano na glavnom šetalištu novosadske Zmaj Jovine ulice kada će prodefilovati više od 250 manekena obučenih u modele 50 dizajnera iz 30 različitih zemalja sveta. Spektakularno otvaranje Serbia Fashion Weeka uveličaće i nastup Simfonijskog orkestra NS2021, naše predstavnice za predstojeću Evroviziju, Tijane Bogićević, kao i veličanstven nastup Dragoljuba Đuričića sa bubnjarima.

Već od 24. aprila očekuje nas početak glavne manifestacije – Serbia Fashion Week, čiji će glavni program biti smešten u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma, tokom koje ćemo imati priliku da pogledamo nove modele za predstojeću sezonu, koje nam donosi preko 70 dizajnera iz Srbije, regiona i Evrope. Od 25. do 29. aprila, uživaćemo i u  drugim segmentima mode – u edukativnim konferencijama, show roomu, takmičenju mladih talenata iz cele Evrope i  mnogim drugim.

Više informacija potražite na zvaničnom sajtu manifestacije ili Fejsbuk stranici.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan