Sergej Trifunović uputio otvoreno pismo građanima Vojvodine

Sergej Trifunović uputio otvoreno pismo građanima Vojvodine

"Govor koji sam prethodnog petka održao u Novom Sadu je po ko zna koji put kada sam ja u pitanju izazvao buru i oprečne reakcije..."

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović poručio je u četvrtak 7. marta građanima Vojvodine da on nije pretnja autonomiji Pokrajine, već oni političari koji su uzurpirali tu ideju i učestvovali u svim vlastima, uključujući ovu danas, a da nisu ništa uradili za politiku za koju su dobijali glasove, prenosi "Danas".

- Političke fukare i licemeri koje sam javno autovao prošlog petka, kao i sve kukavice, pokušavaju da se zaštite poturajući vas, građane Vojvodine kao štit, trudeći se da dokažu kako ja nisam diksreditovao njih, već vas – istakao je Trifunović u otvorenom pismu.

Konstatujući da Vojvođani znaju da nije istina da je on njih diskreditovao u govoru na protestu u Novom Sadu, Trifunović je upitao da li postoji i jedan pošten glasač Lige socijaldemokrata Vojvodine koji je biračko pravo upotrebio da bi se Nenad Čanak "ušemio“ za vlast sa Srpskom naprednom strankom.

- E to je, gospodo, pravi skandal i to je prava izdaja – smatra Trifunović.

On je upitao i da li je za posebnost i multikulturalnost Vojvodine veća pretnja neobuzdani govor jednog glumca ili to što oni koji se deklarativno zalažu za autonomiju Vojvodine zbog malo vlasti sede sa ljudima koji su politički sinovi stranke koja je na mitingu u Hrtkovicima javno čitala spisak hrvatskih porodica koje treba proterati.

- Dragi moji Vojvođani, budite sigurni da Sergej Trifunović nikada, ali nikada neće predstavljati opasnost za vas i za autonomiju Vojovodine, već upravo oni koji je kompromituju i zloupotrebljavaju kao (kontraceptivno) sredstvo u političkoj prostituciji – zaključio je Trifunović.

Oceni vest:
13
16

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Slobodan gradjanin

  pre 1427 dana i 13 sati

  Serge pamet nije ti je da se okays vojvodine. Nama su sns kadrova self na k...c. A ti sa tvoj I'm baljezganjem sta da ti radio sto bi Lala kao taman te ga ljudi.
  Kad sedeti put dodjes u Novi Sad bice istekao uranium stapom pa ti nece pasty na pamet da stood kazes o Vojvodini.

  Oceni komentar:
  14
  0
 • Dodjoš

  pre 1427 dana i 7 sati

  A ,zbog da jedeš govna ...nisi ti glumac nego političar ...i znaš onu staru posle j ....a nema kajanja.

  Oceni komentar:
  7
  0
 • Banaćanin

  pre 1427 dana i 5 sati

  Bravoooo, Banat više krade Novi sad nego bilo ko drugi ...

  Oceni komentar:
  0
  3