Šest tipova muškaraca koji nisu dobri za vezu

Šest tipova muškaraca koji nisu dobri za vezu

Stalno kašnjenje, nedostatak ambicije ili kontrolisanje svakog pokreta? To su osobine koje muškarca nikako ne svrstavaju u idealnog partnera.

Komotan tip 

Na početku veze komotan tip više voli da ostaje kod kuće i druži se, a najveći domet mu je odlazak u bioskop. Iako vam to priija neko vreme, vremenom takvo ponašanje postaje zamorno. Sa njim veza najčešće stagnira, ne razvija se i gubi smisao. 

On u ženi traži služavku 

Ovaj tip muškarca u ženi ne vidi partnerku, već sluškinju. On traži nekoga ko će da mu pere sudove i slaže veš. Partnerku tretira kao drugu mamu koja ispunjava sve njegove želje. Da bi veza opstala, partneri podjednako treba da obavljaju različite poslove. 

Stipsa 

Ko brine o svakom dinaru i nema ni sekunde predaha kada je trošenje novca u pitanju- on nikako nije idealan partner. 

U životu mu je najvažniji sport 

Sasvim je u redu da povremeno pogleda utakmicu, ali problem je ako se njegov ceo svet vrti oko toga, a veza pati. Takav tip muškarca nikada ne želi da razgovara o ozbiljnim stvarima i stavi vas na prvo mesto. 

Seks je izgovor 

Veza se nakon prvog seksa menja, a muškarci često misle da svojim ljubavničkim veštinama mogu u potpunosti da zadovolje žene. Oni misle ako su dobri u krevetu da se ne treba da se trude na drugim poljima života. 

Lenština 

Iako na početku veze šarmira svojim ambicijama, s vremenom se one pretvore samo u puste snove, pa ovakav tip muškarca često traži novac od svoje partnerke. Ne razmišlja o novom ili boljem poslu, a na vama je da jasno pokažete kako ne nameravate da izdržavati radno sposobnog muškarca.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan