SGB "Genesis" u konkurenciji za priznanje "Najbolji prijatelj porodice 2018"

SGB "Genesis" u konkurenciji za priznanje "Najbolji prijatelj porodice 2018"

Specijalna ginekološka bolnica "Genesis" Novi Sad nominovana je za priznanje "Najbolji prijatelj porodice 2018", koje se dodeljuje po prvi put u Srbiji.

Akciju "Prijatelj porodice" zajednički organizuju Privredna komora Srbije i Kabinet ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, kao doprinos aktivnostima Vlade Republike Srbije na polju populacione politike, sa namerom da se u poslovnoj zajednici istaknu preduzeća koja su pored dobrih poslovnih rezultata, izgradila porodično – prijateljsko okruženje i imaju najbolje primere prakse u usklađivanju rada i roditeljstva.

 

 

SGB "Genesis" je kandidat u kategoriji "Mala i srednja preduzeća", u konkurenciji sa još deset kompanija i društava.

- Proširenje porodice za mnoge parove u današnje vreme je veliki izazov. Ponosni smo na ulogu kojom nastojimo da doprinesemo u tom procesu i zahvalni na njoj. Ipak, ni tu ne vidim kraj, već tek početak naše brige o porodici. Sledstveno tome, i u samom "Genesis" timu brinemo o porodicama i raznim olakšicama i sistemima usklađivanja nastojimo da uskladimo sve segmente života – istakla je dr Zorica Crnogorac, vlasnica Specijalne ginekološke bolnice "Genesis" Novi Sad.

Danas, bolnica "Genesis" prepoznata je kao uspešna zdravstvena ustanova u Srbiji, koja je do sada pomogla veliki broj parova u borbi protiv sterilitet, i uspešno donela na svet preko 3.000 beba.

 

 

Koncept usmeren ka svakom paru ponaosob, uvođenje inovacija, uspešnost viša od 60 odsto, briga o reproduktivnom zdravlju nacije, sve to kandiduje Specijalnu ginekološku bolnicu "Genesis" za priznanje "Najbolji prijatelj porodice 2018".

Glasanje za najbolje "Family friendly" kompanije obavlja se na sajtu www.prijateljporodice.rs, a za uspešan glas za "Genesis" potrebna je samo kratka registracija na sajtu. Među tri ponuđene kategorije "Genesis" ćete pronaći među "Malim i srednjim preduzećima".

Glasanje traje do 7. decembra.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Fertilna

  pre 227 dana i 22 sata

  ako ima bar jedan bračni par koji nije platio...koje je genesis častio....glasaću za njih...ovako..mrka kapa

  Oceni komentar:
  1
  0
JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina jkp lisje Isključenje struje novorođenčad isključenje vode detelinara Elektrodistribucija Novi Sad sahrana isključenja struje horoskop jkp novosadska toplana Republički hidrometeorološki zavod nevreme servisne informacije novi sad matičar novi sad bebe betanija Vreme u Novom Sadu novosađani bez vode horoskopski znaci bez struje raspored sahrana novi sad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija gradsko groblje servisne informacije sahrane