SGB "Genesis" u konkurenciji za priznanje "Najbolji prijatelj porodice 2018"

SGB "Genesis" u konkurenciji za priznanje "Najbolji prijatelj porodice 2018"

Specijalna ginekološka bolnica "Genesis" Novi Sad nominovana je za priznanje "Najbolji prijatelj porodice 2018", koje se dodeljuje po prvi put u Srbiji.

Akciju "Prijatelj porodice" zajednički organizuju Privredna komora Srbije i Kabinet ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, kao doprinos aktivnostima Vlade Republike Srbije na polju populacione politike, sa namerom da se u poslovnoj zajednici istaknu preduzeća koja su pored dobrih poslovnih rezultata, izgradila porodično – prijateljsko okruženje i imaju najbolje primere prakse u usklađivanju rada i roditeljstva.

 

 

SGB "Genesis" je kandidat u kategoriji "Mala i srednja preduzeća", u konkurenciji sa još deset kompanija i društava.

- Proširenje porodice za mnoge parove u današnje vreme je veliki izazov. Ponosni smo na ulogu kojom nastojimo da doprinesemo u tom procesu i zahvalni na njoj. Ipak, ni tu ne vidim kraj, već tek početak naše brige o porodici. Sledstveno tome, i u samom "Genesis" timu brinemo o porodicama i raznim olakšicama i sistemima usklađivanja nastojimo da uskladimo sve segmente života – istakla je dr Zorica Crnogorac, vlasnica Specijalne ginekološke bolnice "Genesis" Novi Sad.

Danas, bolnica "Genesis" prepoznata je kao uspešna zdravstvena ustanova u Srbiji, koja je do sada pomogla veliki broj parova u borbi protiv sterilitet, i uspešno donela na svet preko 3.000 beba.

 

 

Koncept usmeren ka svakom paru ponaosob, uvođenje inovacija, uspešnost viša od 60 odsto, briga o reproduktivnom zdravlju nacije, sve to kandiduje Specijalnu ginekološku bolnicu "Genesis" za priznanje "Najbolji prijatelj porodice 2018".

Glasanje za najbolje "Family friendly" kompanije obavlja se na sajtu www.prijateljporodice.rs, a za uspešan glas za "Genesis" potrebna je samo kratka registracija na sajtu. Među tri ponuđene kategorije "Genesis" ćete pronaći među "Malim i srednjim preduzećima".

Glasanje traje do 7. decembra.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Fertilna

  pre 322 dana i 9 sati

  ako ima bar jedan bračni par koji nije platio...koje je genesis častio....glasaću za njih...ovako..mrka kapa

  Oceni komentar:
  1
  0
bez vode klinički centar vojvodine bez struje klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadska policija servisne informacije isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište jkp novosadska toplana matičar novi sad šoping centar promenada jkp lisje Spens elektrovojvodina novorođenčad raspored sahrana i ispraćaja sahrane novi sad KCV JGSP "Novi Sad" Isključenje struje betanija JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje bebe Aleksandar Vučić servisne informacije novi sad novosađani promenada