SHYFT MOVING: Dobra prilika za posao u Novom Sadu

SHYFT MOVING: Dobra prilika za posao u Novom Sadu

Shyft Moving organizuje novi OPEN DAY, priliku da se zaposle najbolji. Pošto traże nove ljude, za novu kancelariju u Novom Sadu, druženje će biti organizovano u četvrtak, 19. septembra u Caffe Kafematu od 18 časova!

Evo šta oni kažu:

Ukoliko ste umorni od staromodnih razgovora za posao, gde trema ne dopušta da iskažete najreprezentativniju verziju sebe samih, dobrodošli! Vidimo se u četvrtak, 19. septembra od 18 časova u Caffe Kafematu!

Šta je Shyft Moving?

Shyft Moving je tehnološki lider u globalnoj industriji selidbi, startup kompanija koja usko sarađuje sa najvećim relokacijskim i transportnim svetskim gigantima. Naša primarna misija je sledeća - prużamo najkvalitetnije i najefikasnije usluge u ključnim żivotnim trenucima svojih klijenata - selidbama. Šta nas razlikuje od konkurencije jeste potentna simbioza najnaprednije tehnologije i energije talentovanih, mladih ljudi, kako bismo pomenute usluge podigli na novi nivo. Koji? Zaista, nebo je granica.

Kako održavamo visoke standarde koje smo sebi postavili?

Ličnom nadogradnjom i eksponencijalnim širenjem uticaja, koji podrazumeva upravo Vas - nove mlade talente na kojima zasnivamo rast. Sistem vrednosti koji negujemo unutar kolektiva sličan je i našem poslovnom cilju - rad bez pritiska, rezultira selidbama bez stresa i zadovoljnim korisnicima.

Za kakvim ljudima tragamo? Koje su osobine jednog Shyftera?

Iskustvo i poslovni pedigre su poželjni, ali ne i presudni; u potrazi smo za posvećenim, vrednim i kreativnim ljudima kako bismo novu kancelariju u Novom Sadu što pre stavili u pun pogon. [Strict no schmuck policy]

Uvereni smo da ste dorasli izazovu, zato nam pošaljite svoj CV na: www.shyftmoving.com

Oceni vest:
4
9

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Joker

  pre 1679 dana i 14 sati

  dosta sa proser****. kolika je plata i kakvo je radno vreme? samo to nas interesuje

  Oceni komentar:
  10
  25
 • cluf

  pre 1678 dana i 11 sati

  U svetskoj firmi u Srbiji plata bi trebalo da bude oko 240.000 din bruto , sve ispod toka je izrabljivanje.

  Oceni komentar:
  3
  4
 • Isidora

  pre 1645 dana i 14 sati

  Pozdrav! Ima li iskustava sa ovog druzenja? Nekih utisaka?

  Oceni komentar:
  1
  0