Silovatelj iz Zaječara priznao još jedno ubistvo

Silovatelj iz Zaječara priznao još jedno ubistvo

Vladimir Rajković, koji je silovao pa ubio trogodišnju devojčicu kod Zaječara, priznao je da je ubio i jednu ženu iz istog sela Vratarnica.

Telo žrtve je pronađeno, nezvanično saznaje RTS. Rajković  je, prema nezvaničnim informacijama, 46-godišnju ženu ubio pre dvadesetak dana.

RTS nezvanično saznaje da je policija pronašla telo žene, čiji je nestanak prijavljen 25. juna. Rajković je uhapšen u subotu uveče, sat vremena nakon što je majka trogodišnje devojčice iz zaječarskog sela Vratarnica prijavila nestanak deteta, koje je prethodno bilo na rođendanu u komšiluku.

Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić rekao je juče da su pripadnici MUP-a zajedno sa osumnjičenim otišli na lice mesta gde je pronađeno unakaženo telo deteta. Rajković je priznao zločin, nakon čega mu je određeno policijsko zadržavanje.

Trogodišnju devojčicu porodica je pre zločina otpratila na prvi rođendan svog komšije u kuću prekoputa u kojoj živi brat osumnjičenog za ubistvo. Ujak devojčice je rekao da su se deca na rođendanu igrala i da je ona u jednom trenutku nestala, nakon čega je celo selo krenulo u potragu za njom.

"Kad je došla policija, on je bio kod mog brata u kolima. Izašao je iz kola i ja sam ga pitala gde mi je dete. On kaže: Ja sam je ostavio ovde na autobuskoj stanici i rekao sam joj da ide kući", ispričala je majka devojčice Danijela Stefanović.

Mesto zločina je udaljeno 600 do 700 metara od kuće u kojoj se slavio rođendan.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan