Sinoć započeo "Beer Garden" na Štrandu (FOTO)

Sinoć započeo "Beer Garden" na Štrandu (FOTO)

Grupe Grate i Orthodox Celts, sinoć su na novosadskom Štrandu (preko puta Ribarskog ostrva) odličnom muzikom oduševili veliki broj građana koji su došli na otvaranje „Beer Garden“ festivala. Manifestacije se ove godine prvi put održava u glavnom gradu Vojvodine i trajaće do 3. jula.

Posetioci će svakog dana moći da uživaju u različitim vrstama domaćih i stranih piva, i da se opuštaju u večernjim nastupima popularnih bendova. 

Ovom prilikom, Apatinska pivara je uvela ekskluzivne pivske brendove iz Irske, Kanade, Amerike i drugih zemalja koji se inače ne mogu naći u ponudi na domaćem tržištu. Da je interesovanje veliko kod Novosađana, dokazali su i dugački redovi koji su se u petak uveče formirali ispred štandova za prodaju ovog pića.

Svakoga dana na programu manifestacije biće po dva koncerta, jedan u 18 i drugi u 21 sat. U subotu nastupaju grupe Sivi i Kristali, u nedelju Cotton Pickers, a posle njih Tanja Jovičević. U ponedeljak 27. juna sviraće bendovi Čikine bombone i Love Huntersi, a narednog dana The Few Fellas i Samostalni referenti. U sredu 29. juna na programu su Nova i Valentino, a u četvrtak Josip A Lisac i Del Arno band. U petak 1. jula koncert će održati Psi i Blaža i kljunovi. U subotu Nickload i KKN, dok će u nedelju 3. jula manifestaciju zatvoriti Rockfeleri i DLM.

Organizator „APA Beer Gardena“ je Beogradska kulturna mreža. Ulaz je besplatan.

Prvi "Beer Garden"  održan je prošle godine u Beogradu, i za 34 dana posetilo ga je 90.000 ljudi. Ove godine organizatori su odlučili da manifestaciju održe u još dva grada. U Novom Sadu, na Štrandu, od 24. juna do 3. jula, a od 1. do 10. jula u Kragujevcu u Zastavinoj bašti. 

 U nastavku pogledajte kako je izgledao delić atmosfere sa jučerašnje zabave...

 

Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan