"SJAJ" NA NOVOSADSKOM SAJMU: Izložba zlatarstva i časovničarstva od 8. do 12. novembra

"SJAJ" NA NOVOSADSKOM SAJMU: Izložba zlatarstva i časovničarstva od 8. do 12. novembra

Gotovo četvrt veka na Novosadskom sajmu održava se Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva "Sjaj", koja će i ove godine biti sjajno mesto za unapređenje poslovnih kontakata učesnika, razmenu iskustava i podsticanje međunarodne saradnje.

Više od 50 izlagača iz 6 zemalja  će na 24. međunarodnoj izložbi zlatarstva i časovničarstva "Sjaj", od petka, 8. do ponedeljka, 11. novembra, u Hali "Master" prikazati ono najbolje što imaju, bilo da je to nakit, oprema za radnje, alat, mašine, ili repromaterijal – zlatni i srebrni nakit, venčane burme i prstenje, drago kamenje, bižuteriju, mašinski brušene cirkone, sintetičko kamenje za zlatarstvo, ambalažu, opremu za čuvanje i izlaganje nakita, alate za zlatarstvo i časovničarstvo, mašine i alate za obradu nakita i graviranje, opremu za zlatarske i časovničarske radnje…


Uz one koji će nastupiti na Izložbi GEMEXPO, na "Sjaj" dolaze izlagači iz šest zemalja – Srbije, Poljske, Slovenije, BiH, Hrvatske i Turske. Za njih će Novosadski sajam biti mesto strukovnih, esnafskih i poslovnih susreta, a za široku publiku i ljubitelje plemenitih metala i dragulja, sjajna prilika za razgledanje i sticanje novih znanja.

U Hali "Master" biće organizovana predavanja, tribina, prezentacije i radionica koji će sigurno privući mnogo pažnje i široke publike, dok će tokom izložbe "Sjaj" biće organizovano i ocenjivanje kvaliteta, a najboljima uručena priznanja.


Radno vreme je od 10 do 19 časova, u ponedeljak, 11. novembra, od 10 do 16 časova.

Ulaz je besplatan uz registraciju posetilaca, napominje se usaopštenju Novosadskog sajma. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan