SKUPŠTINA GRADA: Napad u Futoškoj nije imao versku i nacionalnu konotaciju

SKUPŠTINA GRADA: Napad u Futoškoj nije imao versku i nacionalnu konotaciju

Usput, stanje bezbednosti u gradu ocenjeno kao zadovoljavajuće.

Kako javljaju iz Skupštine Grada Novog Sada, članovi Saveta za javni red i mir i bezbednost ocenili su na današnjoj sednici da je stanje bezbednosti na teritoriji grada na zadovoljavajućem nivou, istovremeno osuđujući napad koji se dogodio u Novom Sadu u Futoškoj ulici u noći između 6. i 7. oktobra 2018. godine.

Prema zaključku koji su prihvatili članovi Saveta, osuđuje se ponašanje počinilaca napada i osuđuju se sve radnje pojedinaca usmerene na narušavanje javnog reda i mira i bezbednosti na teritoriji Grada Novog Sada. Savet za javni red i mir i bezbednost pohvalio je aktivnosti preduzete od strane Policijske uprave Novi Sad na identifikovanju, pronalaženju i lišavanju slobode počinilaca napada.

Kako se dalje nacosi, informaciju o stanju javnog reda i mira i bezbednosti na teritoriji Grada Novog Sada, povodom napada na dve osobe u noći između 6. i 7. oktobra, članovima Saveta pružio je šef Odseka za javni red i mir Policijske uprave Novi Sad Nikola Petrović. On je ponovio da je brzo došlo do identifikacije i hapšenja četiri osobe koje su izvršioci krivičnog dela, te da su otkriveni svi počinioci i sve okolnosti ovog nemilog događaja. Na sednici Saveta je precizirano da događaj nema versku i nacionalnu konotaciju, te da nacionalna pripadnost nije bila motiv napada, kaže se na kraju saopštenja iz Skupštine Grada Novog Sada. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan