SKUPŠTINA GRADA: Stanovnici Petrovaradina uputili primedbe na loše izvedenu sanaciju kolovoza

SKUPŠTINA GRADA: Stanovnici Petrovaradina uputili primedbe na loše izvedenu sanaciju kolovoza

Kao i svake prve srede u mesecu, sednica Кomisije za predstavke i predloge u novosadskom parlamentu bila je i danas otvorena za građanstvo.

Pred članicama i članovima Komisije nekoliko sugrađana je podnelo svoje predstavke i zatražilo od posredovanje u njihovom rešavanju.

Žitelji Ulice Dinka Šimunovića u Petrovaradinu imaju primedbe na izvođenje radova na proširenju i sanaciji kolovoza koje je počelo krajem prošle godine. U svojoj predstavci oni navode da je prilikom radova na kolovozu došlo do visinske razlike između ivičnjaka i postojećih kolskih ulaza, što im otežava prilaz automobilima.

Takođe kažu da je izgradnjom rigola i neobraćanjem pažnje na već postojeće kanale za drenažu atmosferskih voda, sprečeno oticanje vode, pa se ona sada zadržava na placevima.

Na sednici su razmatrani i pristigli odgovori iz nadležnih gradskih uprava i ustanova kojima su bile prosleđene ranije podnete predstavke građana. Komisija će sve te odgovore uputiti na kućne adrese sugrađana na koje se odgovori odnose, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Skupština Grada Novog Sada

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan