SKUPŠTINA GRADA: Stanovnici Petrovaradina uputili primedbe na loše izvedenu sanaciju kolovoza

SKUPŠTINA GRADA: Stanovnici Petrovaradina uputili primedbe na loše izvedenu sanaciju kolovoza

Kao i svake prve srede u mesecu, sednica Кomisije za predstavke i predloge u novosadskom parlamentu bila je i danas otvorena za građanstvo.

Pred članicama i članovima Komisije nekoliko sugrađana je podnelo svoje predstavke i zatražilo od posredovanje u njihovom rešavanju.

Žitelji Ulice Dinka Šimunovića u Petrovaradinu imaju primedbe na izvođenje radova na proširenju i sanaciji kolovoza koje je počelo krajem prošle godine. U svojoj predstavci oni navode da je prilikom radova na kolovozu došlo do visinske razlike između ivičnjaka i postojećih kolskih ulaza, što im otežava prilaz automobilima.

Takođe kažu da je izgradnjom rigola i neobraćanjem pažnje na već postojeće kanale za drenažu atmosferskih voda, sprečeno oticanje vode, pa se ona sada zadržava na placevima.

Na sednici su razmatrani i pristigli odgovori iz nadležnih gradskih uprava i ustanova kojima su bile prosleđene ranije podnete predstavke građana. Komisija će sve te odgovore uputiti na kućne adrese sugrađana na koje se odgovori odnose, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Skupština Grada Novog Sada

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez struje protest taksista jkp novosadska toplana sahrane novi sad jkp lisje novorođenčad Aleksandar Vučić isključenje vode JKP Vodovod i kanalizacija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bebe betanija novosadsko porodilište servisne informacije novi sad 27. novosadski maraton Isključenje struje servisne informacije novosađani raspored sahrana i ispraćaja raspored sahrana novi sad elektrovojvodina bez vode isključenja struje Elektrodistribucija Novi Sad vremenska prognoza novi sad RHMZ klinika za ginekologiju i akušerstvo Republički hidrometeorološki zavod izmena režima saobraćaja novosadska policija