SKUPŠTINA GRADA: Stanovnici Petrovaradina uputili primedbe na loše izvedenu sanaciju kolovoza

SKUPŠTINA GRADA: Stanovnici Petrovaradina uputili primedbe na loše izvedenu sanaciju kolovoza

Kao i svake prve srede u mesecu, sednica Кomisije za predstavke i predloge u novosadskom parlamentu bila je i danas otvorena za građanstvo.

Pred članicama i članovima Komisije nekoliko sugrađana je podnelo svoje predstavke i zatražilo od posredovanje u njihovom rešavanju.

Žitelji Ulice Dinka Šimunovića u Petrovaradinu imaju primedbe na izvođenje radova na proširenju i sanaciji kolovoza koje je počelo krajem prošle godine. U svojoj predstavci oni navode da je prilikom radova na kolovozu došlo do visinske razlike između ivičnjaka i postojećih kolskih ulaza, što im otežava prilaz automobilima.

Takođe kažu da je izgradnjom rigola i neobraćanjem pažnje na već postojeće kanale za drenažu atmosferskih voda, sprečeno oticanje vode, pa se ona sada zadržava na placevima.

Na sednici su razmatrani i pristigli odgovori iz nadležnih gradskih uprava i ustanova kojima su bile prosleđene ranije podnete predstavke građana. Komisija će sve te odgovore uputiti na kućne adrese sugrađana na koje se odgovori odnose, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Skupština Grada Novog Sada

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana novi sad dnevni horoskop vremenska prognoza jkp lisje horoskopski znaci Elektrodistribucija Novi Sad horoskop elektrovojvodina gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenje vode Ledena Šuma isključenja struje štrajk poštara bez vode novorođenčad gradonačelnik Miloš Vučević skupština grada novog sada sahrane novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija bebe zodijak servisne informacije novi sad betanija novosadsko porodilište raspored sahrana i ispraćaja pošte srbije bez struje Isključenje struje Dom zdravlja Novi Sad