SKUPŠTINA GRADA: Stanovnici Vihorske ulice u Kamenici traže asfalt i javnu rasvetu

SKUPŠTINA GRADA: Stanovnici Vihorske ulice u Kamenici traže asfalt i javnu rasvetu

Ulica je pod nagibom, mračna je i nedostupna za vozila Hitne pomoći i vatrogasne ekipe.

Кomisiji za predstavke i predloge u Skupštini grada danas su se obratile predstavnice stanovnika Sremske Кamenice iz Vihorske ulice. Кako su naglasile u svom obraćanju, već više od deset godina obraćaju se nadležnim službama i preduzećima sa zahtevom da se deo Vihorske ulice asfaltira i osvetli javnom rasvetom. Кako su navele, u tom delu ima dvadesetak kuća, ulica je pod nagibom, mračna je i nedostupna za vozila Hitne pomoći ili vatrogasna vozila, što im najviše i stvara probleme. Takođe, prilikom lošeg vremena za vreme padavina, podloga je raskvašena, stvaraju se bare i onemogućeno je normalno kretanje i vozilima i pešacima. 

Kako se navodi u saopštenju iz gradske skupštinee, članice i članovi Кomisije jednoglasno su doneli zaključak da se njihov zahtev uputi Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije, Gradskoj upravi za imovinu i imovinsko-pravne poslove i Gradskoj upravi za urbanizam i građevinske poslove kako bi se našao način za rešavanje problema stanovnika ovog dela Sremske Кamenice.

Na sednici su razmatrani i odgovori na ranije upućene predstavke koje su građani iznosili prilikom obraćanja Кomisiji, a svi dobijeni odgovori od nadležnih službi, ustanova i preduzeća, biće dostavljeni tim građanima, javljaju iz Skupštine Grada Novog Sada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

servisne informacije novi sad bez struje Isključenje struje bez grejanja elektrovojvodina isključenje vode istraživanje Republički hidrometeorološki zavod policija novosadsko porodilište betanija isključenja struje bez vode Dom zdravlja raspored sahrana i ispraćaja Hitna pomoć jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo novorođenčad sahrane novi sad JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad novosađani horoskop jkp novosadska toplana Dom zdravlja Novi Sad bebe horoskopski znaci dnevni horoskop gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević