SLADOLED KLUPA: Ovako izgleda klupa koju je Žest osvojio za Detelinaru!

SLADOLED KLUPA: Ovako izgleda klupa koju je Žest osvojio za Detelinaru!

Zanimljiva i neobična klupa u obliku sladoleda, delo umetnika Stefana Stanojevića i Branislava Janjina, koju je predstavnik novosadskog naselja Detelinara osvojio za svoj kvart na amaterskom pevačkom takmičenju u okviru ovogodišnjeg Festivala uličnih svirača, biće postavljena sutra, 24. septembra u 17 časova u Rumenačkoj ulici broj 161.

Namera organizatora je promocija ideje da se uz pomoć muzike i pokazanog pevačkog dara ulepša neki deo Novog Sada, odnosno da se uz pomoć nečijeg talenta ulepša lokalna zajednica, neki parkić, igralište, prilaz zgradi ili travnjak.

 

 

Postavljanju klupe će prisustvovati: Borislav Beljanski, direktor Festivala uličnih svirača, Ivan Raguž Žest, pobednik Karaoke bitke Festivala uličnih svirača i Slavko Matić, predstavnik žirija Karaoke Bitke. Takmičenje je održano drugog dana Festivala uličnih svirača, u petak, 4. septembra, na festivalskoj bini u Zmaj Jovinoj ulici. Nadmetanje je trajalo više od dva sata, uz navijački i pevački dobro raspoloženu publiku.

Ovogodišnji Festival uličnih svirača održan je od 3. do 5. septembra, u Novom Sadu, u organizaciji Umetničke asocijacije „Inbox “ iz Novog Sada.

 

 

Šta je Žest rekao nakon pobede za naš portal pročitajte OVDE.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan