Sledeći protest u Beogradu najavljen za 19. maj

Sledeći protest u Beogradu najavljen za 19. maj

Poslanik iz DS Srđan Milivojević pozvao je sve okupljene na protestu da u petak 19. maja svi dođu ispred Skupštine Srbije gde će biti održana sednica na kojoj će se raspravljati o zahtevima opozicije posle masovnih ubistava 3. i 4. maja u Beogradu i okolini Mladenovca.

– Upalimo svetla mobilnih telefona ko dolazi u petak – poručio je Milivojević okupljenima.

Dodao je da "u petak palimo svetla u Srbiji".

U petak nema kući – uzviknuo je Milivojević i pozvao okupljene da viču "Ostavka".

Na sednici Skupštine koja je zakazana na zahtev opozicije u četvrtak trebalo bi da se raspravlja o smeni ministra policije Bratislava Gašića i smeni REM-a.

Na protestu "Srbija protiv nasilja" koji je u petak počeo ispred Skupštine Srbije nešto posle 18 časova okupio se veliki broj građana koji je odatle ulicom Kneza Miloša prošetao do Gazele i auto-puta koje je blokirao na dva sata, kao što je i ranije bilo najavljeno. Protest je prošao bez incidenata.

Oceni vest:
10
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Sukob

  pre 210 dana i 14 sati

  Uuuu... Ovaj za 19 neće da bude dobro. Izgleda i protestanti planiraju sa astrologom.

  Oceni komentar:
  5
  2
 • Laloški

  pre 210 dana i 1 sat

  Ugasiti Pink i onda će Sunce zasijati u Srbiji. Neće biti nasilja...samo će ljubav cvetati pod opozicijom koja je bila vlast ali bi ponovo da bude vlast. Što gledate Pink ? Ugasite tv,imate roditeljsku zaštitu...Vodite decu u biblioteku,na pecanje,u šetnje. Ružno mi je koristiti tudju strašnu nesreću zarad politike,vlasti. Uvek se dešava ono staro..."Zavadi pa vladaj "...

  Oceni komentar:
  6
  4