Slobodan Malešić imenovan za načelnika novosadske policije

Slobodan Malešić imenovan za načelnika novosadske policije

Policijska uprava u Novom Sadu danas je dobila novog načelnika. Novi vršilac dužnosti načelnika PU Novi Sad važi za čoveka bliskog vrhu MUP-a.

Slobodan Malešić danas je postavljen za načelnika Policijske uprave u Novom Sadu, nakon što je sa tog mesta smenjen Milorad Šušnjić, nezvanično saznaje 021. Prema saznanjima 021, Malešiću je danas uručeno rešenje direktora policije Vladimira Rebića, kojim je postavljen na tu funkciju, na kojoj će biti do izbora novog načelnika.

Malešić je rođen 29. jula 1976. godine u Prijepolju, a na Policijskoj akademiji u Beogradu diplomirao je 1999. godine. Radni odnos u MUP Srbije zasnovao je 1995. godine, a u Upravi saobraćajne policije je proveo osam godina, gde je dogurao do zamenika načelnika Uprave saobraćajne policije.

Kad je 2014. godine imenovan direktor policije Vladimir Rebić, Malešić je postavljen za načelnika Uprave saobraćajne policije, a onda je marta 2016. postavljen za načelnika u PU Kragujevac gde se zadržao do polovine septembra, da bi iste godine bio postavljen za Rebićevog pomoćnika. U junu 2019. godine Malešić je unapređen u čin generala policije, prenosi novosadski portal.

Oceni vest:
2
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan