SMANJI BRZINU: AMSS poziva na oprez zbog povećanog broja motociklista i biciklista

SMANJI BRZINU: AMSS poziva na oprez zbog povećanog broja motociklista i biciklista

S toplim vremenom bez padavina na putevima je sve više dvotočkaša, pa se na vozače apeluje da budu oprezni i smanje brzinu, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Ovaj period karakterističan je i po velikom broju izmena u saobraćaju zbog radova, pri čemu su na pojedinim deonicama pored usporene vožnje mogući i kraći zastoji, poručuju iz AMSS.

Radovi na čeonoj naplatnoj stanici na državnom putu I A reda broj 1, od Horgoša ka Novom Sadu produžavaju se do 30. juna, a u toku izvođenja radova, doći će do preusmeravanja saobraćaja sa desne na levu kolovoznu traku.

Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom.

U toku su I radovi na deonici deonici Novi Sad–Beograd, u blizini Sentandrejskog mosta, u smeru ka Beogradu iz pravca Novog Sada, na popravci desne kolovozne trake.

Za vreme radova, koji će trajati do 19. juna, saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom, dok su za saobraćaj zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka.

Takođe, AMSS javlja i da je na teretnim terminalima na graničnom prelazu Batrovci zadržavanje do 60 minuta, dok je na ostalim graničnim prelazima u Srbiji zadržavanje vozila do 20 minuta.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan