Smanjuje se broj zaposlenih u JKP "Parking servis"

Smanjuje se broj zaposlenih u JKP "Parking servis"

Članovi Saveta za komunalne delatnosti su na sednici održanoj u Skupštini Grada većinom glasova prihvatili Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća "Parking servis" Novi Sad za 2017. godinu.

Kako se navodi u saopštenju novosadske gradske skupštine, ovom Odlukom predviđena je izmena u poglavlju 6. Politika zarada i zapošljavanja, gde je smanjen planirani broj zaposlenih na neodređeno vreme sa 215 na 209 zaposlenih, a planirani broj zaposlenih na određeno vreme sa 15 na 11, što je u skladu sa Odlukom o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu Grada Novog Sada za 2017. godinu i Zakona o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru.

Izmenjen je i opis troška u grupi konta Ostala davanja zaposlenima koja nisu zarada, kako bi se isplatila solidarna pomoć zaposlenima u iznosu od 22.620 dinara, što je u skladu Aneksom I Posebnog kolektivnog ugovora za javna preduzeća u komunalnoj delatnosti Republike Srbije.

Savet je usvojio i Predlog odluke o izmenama Odluke o javnim parkiralištima na teritoriji Grada Novog Sada, kojom je definisan način plaćanja cene posebne parking karte kao i uslov i način korišćenja posebnih parkirališta.

Prihvaćeni predlozi upućeni su Skupštini Grada Novog Sada o kojima će odbornice i odbornici raspravljati na narednoj sednici. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

saveti zodijak betanija bebe Spens zdravlje novosađani jkp lisje zbor građana matičar novi sad raspored sahrana i ispraćaja sremska kamenica isključenja JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad horoskopski znaci sahrane novi sad elektrovojvodina bez vode servisne informacije novi sad isključenje vode obeležavanje novosadske racije magla novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo astrologija dnevni horoskop horoskop novosadsko porodilište isključenja struje