SNIŽENJA: Evo gde u NS možete da kupite povoljne brendirane patike (FOTO)

SNIŽENJA: Evo gde u NS možete da kupite povoljne brendirane patike (FOTO)

Smena godišnjih doba za većinu Novosađana predstavlja vreme kada se razmišlja o obnavljanju obuće i odeće.

S obzirom na to da smo na pragu jeseni, sada je idealno vreme za kupovinu novih patika, a posebno ako se zna da većina prodavnica sportske opreme i specijalizovanih radnji obuće daje niz pogodnosti prilikom kupovine ove jesenje robe.

Za Novosađane koji planiraju da pazare, dobra vest je ta da je trenutno u većini novosadskih prodavnica sniženje na ovu vrstu obuće, i to za svačiji ukus i svačiji džep jer je veliki izbor patika raznih modela, boja i dezena. Evo gde možete da pazarite patike po pristupačnim cenama.


"Deichmann"

Ukoliko ste u potrazi za patikama za sportske aktivnosti možete da se ponovite u prodavnici "Deichmann", jer kod njih su trenutno na akciji treking patike, patike za svakodnevnu šetnju, kao i one za rekreaciju.


U zavisnosti od toga koju vrstu sporta više volite, u "Deichmannu" možete da kupite sportsku obuću koja odgovara vašem ukusu. Patike za trčanje u sivoj boji marke "Skechers" umesto dosadašnjih
7.000  dinara treba da platite 4.890 dinara.


"Nike" patike su od
3.840 do 4.190 dinara, "adidaske" su po ceni od 4.890 dinara, dok za duboke "fila" patike treba izdvojiti 4.200 dinara.


Veliki je izbor i dečjih patika na sniženju te treking patike u raznim bojama trenutno imaju cenu 
od 620 do 740 dinara, "kappa" sportska obuća za devojčice je već od 1.740 dinara.


"Planeta"

Sjajna sniženja i odličan izbor očekuju vas u "Planetinim" prodavnicama.


U  ponudi njihove radnje u Železničkoj ulici imate starije i nove modele, ali i obuću s greškom pa, ako nemate problema da kupujete patike sa oštećenjem, primera radi, "najke" mogu da budu vaše za samo 3.000 dinara.


Za ljubiteljke "najki" i ostalih brendova, dobra vest je da se trenutno na akciji i njihova cena se kreće od
5.900 do 8.500 dinara, za "adidaske" treba izdvojiti od 5.500 do 6.000 dinara, dok se "new balance" patike prodaju po ceni od 4.600 do 5.200 dinara.


Takođe i patike za muškarce se mogu naći po identičnim cenama, a sportska brendirana obuća za decu je od
2.000 do 6.000 dinara. Stariji modeli patika za odrasle mogu da se kupe i po ceni od dve do tri i po hiljade dinara.

 

"Đak"

U sportskoj radnji "Đak" na Futoškom putu i u TC "BIG" trenutno imaju širok asortiman muških, ženskih i patika za decu sa preko 30 manje ili više poznatih firmiranih proizvođača. Za ljubitelje brendiranih patika koje su izašle iz mode dobra vest je ta što im je cena poprilično povoljna, posebno ako se zna da markirana obuća nije ni malo jeftina.


Naime "najk" patike su od od
4.300 do 8.500 dinara, sportska obuća marke "hummel" staje od tri do pet hiljada s tim da ovih patika ima u raznim bojama i veličinama. Pojedini modeli sportske obuće "carrera" staju svega 1.500 dinara, dok su "skechers", "kappa" i "asics" slične  cenovne kategorije i mogu se naći po ceni od 4.000 dinara pa naviše. Za tinejdžere, ali i sve koji se tako osećaju,

"Office Shoes"

U prodavnici "Office Shoes" do nedelje, 12. septembra, važi sniženje od 10 procenata na sve artikle.


Takođe "vans" patike mogu da se kupe po znatno nižoj ceni i staju oko 4.000 dinara. Ove patike, inače u redovnoj prodaju staju od
8.500 do 12.000 dinara. Doduše, nemaju baš velik izbor kada je reč o boji i brojevima, ali ako vam se svide, a pritom imaju i odgovarajući broj, one mogu da budu vaše upola cene.


Na sniženju su i pojedini modeli patika marke
"Tommy Hilfiger" jednog od najčuvenijih modnih brendova u svetu, a ako ste ljubitelj ovakvog stila, možete da kupite patike po ceni od 2.956 dinara. Akcija važi i za pojedine modele starih dobrih "starki" koje koštaju 3.995 dinara. Ženske patike proizvođača "levis" su 5.500 dinara, a pojedini modeli "polo" patika staju 2.400 do 3.000 dinara.

"Extra sport" 

U TC "Promenada" u svim sportskim prodavnicama skoro svugde je akcija, a sportska obuća poznatih robnih marki može se pronaći i u "Extra sportu".


Ponuda je veoma šarolika – od muških, ženskih i dečijih modela upečatljivih kolorita, plitkog ili dubokog dizajna.


Sem platnenih patika, koje su ove sezone vrlo popularne, na akciji je i veliki broj zimskih i jesenjih modela, trkačkih, ali i patika za trening, fudbal, košarku, odbojku...


"Kronos"  patike su od
2.500 do 3.000, pojedini modeli "champion" i "lotto" se mogu kupiti po istoj ceni, dok ljubitelji "adidaski" mogu da se ponove po ceni od 4.000 dinara pa naviše. 

Oceni vest:
10
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Semiramida

    pre 930 dana i 14 sati

    Nisam sigurna da su to sve originali...

    Oceni komentar:
    0
    20
  • Tina

    pre 930 dana i 11 sati

    Lako cemo naci jeftine patike, no gde naci kvalitetne patike koje nemaju djon punjen kartonom ili koje se nece odlepiti nakon dva nosenja? Decathlon je jos i najbolji, sve ostalo je plac majke bozje.

    Oceni komentar:
    1
    24