SNIŽENJE: Evo koliko staju brendirane patike u novosadskim prodavnicama

SNIŽENJE: Evo koliko staju brendirane patike u novosadskim prodavnicama

Dobra vest za Novosađane koji planiraju da kupe patike je ta da su ove sezone praktično sve boje i modeli zastupljeni.

Ono što najviše raduje većinu naših sugrađana je i činjenica da su u skoro svim sportskim radnjama pojedini modeli i brendovi na akciji te, ukoliko još niste krenuli u nabavku, istražili smo gde možete da ih kupite i po kojim cenama. 


Pored prepoznatljivih brendova
"Nike", "Adidas", "Champion", "New Balance", "Reebok", "Ellesse" i "Umbro", u prodavnici "Sport Vision" u ponudu imaju i veliki izbor patika za fudbal, basket ili košarku, ali i za trening i trčanje, a trenutno na pojedine artikne nude i sniženje pa se markirane patike mogu kupiti po povoljnim cenama. Veoma su dobro snabdeveni i sa lifestyle kombinacijama koje su odličan saveznik za svakodnevne aktivnosti. U ovoj radnji, "Ellesse" brend staje od 3.500 do 4.900, "Nike", prošlogodišnji modeli na sniženjumogu da se nađu za 4.400 do 5.000 dinara, "adidaske" su od 4.500 do 5.500 dinara, a prosečna cena brenda "Reebok" je od 3.200 do 6.000, dok "Puma" staje od 4.000 i 5.000 dinara


I u radnjama sportske opreme
"Buzz" dobro su se snabdeli sa ovogodišnjim, s tim da imaju i veliki izbor prošlogodišnjih modela koji su trenutno na akciji. Stoga "Nike" patike na akciji staju od sedam do deset hiljada dinara, "Vans" su 4.900 dinara. "Adidas" ženske na platformu su 9.000, dok "starke" (platforma) staju 10.000 dinara. Po povoljnim cenama možete kupiti i "Reebok" patike, i to od šest do deset hiljada dinara. 

 


Za sitne novce možete da se ponovite u prodavnica
"Deichmann". Pojedini modeli patika staju između 2.500 i 4.000 dinara

Prodavnice sportske opreme "Đak" svoje objekte imaju na nekoliko su lokacija u gradu. Kod njih su pojedini modeli na sniženju i stoga patike marke "kappa" staju 4.000, "skečers" su 6.940, "najke" staju 9.300, dok "reebok" patike koštaju 7.200 dinara. Ponuda je raznovrsna, a patika ima u svim bojama i veličinama, raznih proizvođača. 

Veliki izbor sportske obuće nudi i "Planeta", a u radnji koja se nalazi u Železničkoj ulici imaju "tike" za svačiji ukus i svačiji džep. U ponudi su novi i stariji modeli, kao i roba sa greškom. Ukoliko nemate problema da kupite obuću sa oštećenjem ili onu što je odavno izašla iz mode, brenirane patike staju svega 2.300 dinara do 5.000 dinara. Jedini problem je taj što nema svih brojeva. Valjalo bi napomenuti da je "Planeta" i inače jeftinija u odnosu na druge sportske prodavnice te se veoma povoljno mogu pronaći brendovi koji na drugim mestima staju i preko 100 evra. 

 


U radnji
"N sport" prošlogodišnji modeli patika koštaju od 4.500 do 6.630 dinara, dinara, dok je ovogodišnja brendiranih kolekcija znatno skuplja. 


U radnjama
"Office shoes" koja slovi za skuplju varijantu kupovine može da se nađe obuća na akciji, a pojedine markirane patike – i muške i ženske – staju od šest do devet hiljada dinara, koliko su pojedini "Lacosta" i "skečers modeli". Naravno, kod njih mogu da se kupe i ostale brendirane patike, ali njihova cena je i na sniženju poprilično "paprena" i za većinu Novosađana nedostižna. 

Oceni vest:
5
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Brendovi

  pre 27 dana i 6 sati

  Ćerka mi je u Beogradu, u tr\nom centru, "renomiranoj" radnji kupila brendirane patike za 14.000 dinara.
  Posle prvog pranja su pokazale osobine raspadanja, ispuštanja lepka...
  Brend je samo drugi naziv za bitangu.

  Oceni komentar:
  8
  50
 • Sadr

  pre 27 dana i 5 sati

  Više od 3000 dinara ne dajem baš iz razloga nesigurhnosti posle mesec dana nošenja tipa kad treba oprati, oribati (ako se jako isprljaju) itd., jer je to SVE šverc

  Oceni komentar:
  3
  37
 • Semiramida

  pre 26 dana i 10 sati

  70% patika u Srbiji je fake ( lažmjak) zato i ima toliko reklamacija. Ko ima sreće da kupi od onih 30% taj ima prave patike.

  Oceni komentar:
  1
  27
 • Zoran

  pre 25 dana i 17 sati

  Uvek sam se pitao koja budala plaća do 200e za brendirane patike.čista plastika.noge se znoje a ako probaš da šutneš loptu one se raspadnu-reklamaciju ne prihvataju.

  Oceni komentar:
  3
  19
 • Djans

  pre 25 dana i 16 sati

  Jeste tako su jeftinije ali brojevi do 42-43...a ja i dalje placam punu cenu i modela starog i 3 godine...sramota

  Oceni komentar:
  3
  16