SNP: Počela prodaja ulaznica za novogodišnji koncert  "Rok opera"

SNP: Počela prodaja ulaznica za novogodišnji koncert "Rok opera"

Nakon niza nezaboravnih gala koncerata, tradicionalno upriličenih mnogim povodima, Opera Srpskog narodnog pozorišta priprema novogodišnji koncert "Rok opera", koji će se održati u petak, 12. januara 2018. godine, na sceni "Jovan Đorđević" s početkom u 20 časova. 

Novogodišnji koncert "Rok opera" organizovan je u zajedničkoj saradnji Novosadskog Big Benda i Hora i Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta.

- Na programu iznenađenja biće zastupljeno 17 antologijskih muzičkih hitova pop i rok grupa čija su imena uvrštena u enciklopedije svetske i domaće muzičke scene 20. veka. Novogodišnjim koncertom će se odraziti duh autora, čija su imena ušla u rokenrol kuću slavnih, i vremena kada su nastali neprevazićeni hitovi i himnični refreni koji su se prenosili od 70-ih godina na ovamo, do naše pozorišne kuće – poručuju iz SNP-a.

Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, umetnički rukovodilac Novosadskog Big Benda, a nastupaju Danka Adamov, Renata Starović Petošević, Maja Andrić, Dragana Keler, Zoran Šandorov, Vojislav Malešev, članovi Hora Opere SNP-a. Hor je pripremila Vesna Кesić Кrsmanović, a koncert režijski postavlja Кatarina Mateović Tasić.

Zbog velike zainteresovanosti publike, ulaznice su u prodaji na Biletarnici SNP od 13. decembra.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan