SNS: Laž je da će hor Jovine gimnazije pevati na rođendanu stranke

SNS: Laž je da će hor Jovine gimnazije pevati na rođendanu stranke

Srpska napredna stranka odgovara na vest da će hor gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" iz Novog Sada nastupiti na proslavi jedanaeste godišnjice ove političke partije u nedelju, 27. oktobra na Spensu.

U svom saopštenju, oni navode da je to "notorna je laž koju je u današnjem saopštenju plasirao novosadski odbor Pokreta za preokret. Još je sramnija tvrdnja da je finansiranje hora uslovljeno nastupom na stranačkoj proslavi."

Srpska napredna stranka nikada nije i neće zloupotrebljavati decu u političke svrhe. Naprotiv, naši funkcioneri na svim nivoima vlasti, ulažu velike napore da upravo deci obezbede maksimalne uslove za život, obrazovanje, bavljenje sportom, naukom i svim aktivnostima koje predstavljaju potrebe mladih – javljaju novosadski "naprednjaci".

Oni pozivaju "malobrojne članove Pokreta za preokret" da u nedelju 27. oktobra budu njihovi gosti na obeležavanju rođendana stranke i da se uvere u to da nikakve zloupotrebe dece u političke svrhe neće biti.

Istovremeno, to će biti prilika da se uvere i u podršku koju među građanima Srbija uživaju Srpska napredna stranka na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem – piše u saopštenju gradskog odbora SNS-a.

Podsećamo, proteklih dana je novosadsku javnost ustalasala vest koju su objavili neki mediji da će hor najstarije novosadske gimnazije nastupiti na proslavi SNS-a a to su za Radio 021 potvrdio i direktor ove ustanove Radivoje Stojković

Oceni vest:
1
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Bivsi gimnazijalac

  pre 1137 dana i 6 sati

  Nije istina! Jos u horu Lazine gimnazije smo isli, naravno i maloletnici. Na proslavu u samoj stranci.

  Oceni komentar:
  1
  5
 • Bokalche

  pre 1136 dana i 12 sati

  Svi lažu, i direktor i deca i ...ma svi, samo oni ne.

  Oceni komentar:
  0
  5
 • Sasa

  pre 1135 dana i 12 sati

  Horde krezubih neartikulisano lutaju Novim Sadom. Polovina su ljudi koji ne umeju da predju put.

  Oceni komentar:
  0
  3