SNS: Sin Borislava Novakovića razbio staklo na prostorijama Srpske napredne stranke (FOTO)

SNS: Sin Borislava Novakovića razbio staklo na prostorijama Srpske napredne stranke (FOTO)

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) javljaju da su noćas oko ponoći razbijena stakla na njihovim prostorijama na Bulevaru oslobođenja 34.

Brzom reakcijom policije utvrđen je identitet počinioca. Radi se o 23-godišnjem N. N. Koji je razbio staklo na tri izloga i dvoje vrata i potom se, kako je i karakteristično za kukavičko ponašanje, udaljio sa mesta događaja. Zanimljivo je da se radi o sinu potpredsednika Narodne stranke, dokazanog kriminalca i marksiste Borislava Novakovića – navodi se u saopštenju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke smatra da je noćašnji vandalizam u direktnoj vezi sa "učestalim napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane pojedinih tajkunskih medija".


Psovanje majke na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, uz nereagovanje, bolje rečeno prećutnu podršku Nezavisnog udruženja novinara Srbije, za posledicu ima ovakvo ponašanje. Poruka koja je prostačkim ispadom samozvanog voditelja i književnika oskudnog vokabulara punog psovki i krajnje problematičnog ponašanja, poslata građanima koji se ne slažu sa politikom naše stranke i predsednika, jeste da kada već ne mogu na izborima da nas pobede, počnu da izazivaju incidente, ne bi li taj cilj ostvarili na ulici. Vandalizam nikome ništa dobro nije doneo, što se vidi i po posledicama tzv. Petooktobarske revolucije – napominju u GO SNS-a i dodaju:

– Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu podseća na reči našeg gradonačelnika Miloša Vučevića da u našem gradu neće dozvoliti sandžački scenario. Niko normalan ne može da pruži podršku politici sile, ucena, primitivizma i razbijanja. I ne samo da nećemo dozvoliti da se to dogodi u Novom Sadu, nego ni u jednom jedinom mestu u Srbiji, jedinoj otadžbini koju imamo. Srpska napredna stranka poručuje svima onima kojima ideje razbijanja i promene vlasti na ulici padaju na pamet, da u startu odustanu.

Na ovaj događaj je odreagovao i gradonačelnik Novog Sada na svom Instagram profilu:

Oceni vest:
6
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan