"Sonax sexy car wash bubble party" je u toku (FOTO)

"Sonax sexy car wash bubble party" je u toku (FOTO)

U novosadskoj samouslužnoj autoperionici "Sonax" na Futoškom putu broj 95, ovog vikenda održava se "Sonax sexy car wash bubble party". Zainteresovani mogu tokom subote i nedelje od 10 do 13.30, i od 18 do 21.30 sati da posete ovu žurku i da popiju besplatno piće dok će im zgodne prometerke i promoteri pomoći da operu svoje četvorotočkaše.

Sjajan provod je zagarantovan uz dobru muziku, osvežavajuće napitke i opuštanje pored bazena u kojem je parkiran automobil oko kojeg, dok ga peru, igraju seksi promoterke i promoteri. Za sjajnu atmosferu zadužen je DJ La Costa, koji je ove godine održao odličan nastup na Egzitovoj Dens areni.


Srđan Vojnović je redovna mušterija i oduševljen je sa akcijom koja se održava tokom vikenda. Od svoje omiljene autoperionice nije očekivao ništa manje.

– Ovo je lep i veliki prostor. Malo je ovakvih perionica, a obišao sam mnoge u gradu. Ovde je hemija za automobil najkvalitetnija. "Sonax" ima sve, prostor, kvalitet i ljubazno osoblje - tvrdi Vojnović.

Novosađane koji su vlasnici automobila da posete ovu žurku na otvorenom jer ih očekuje jedinstvena zabavno-radna atmosfera.

PRANJE AUTOMOBILA KAO PORODIČNI IZLAZAK: Samouslužna perionica "Sonax", koja se nalazi na Futoškom putu broj 95, najveća je perionica ovakvog tipa u gradu. Poseduje 24 parking mesta, te osam mesta za pranje vaših četvorotočkaša. Ukoliko niste vični baratanju šmrkom i krpom, auto vam može oprati i radnik perionice. Takođe, pranje automobila možete pretvoriti i u porodični izlazak, budući da se u sklopu "Sonaxa" nalaze i kafić i igralište za decu.

AUTOKOZMETIKA “SONAX”:  Brend “Sonax” je lider u oblasti autokozmetike koji u Nemačkoj već više od 65 godina razvija i proizvodi visoko kvalitetne proizvode za negu automobila. Već godinama zaredom, osvaja prvo mesto u anketama za najkvalitetniji brend, od strane čitalaca najpoznatijih magazina posvećenih automobilizmu. “Sonax” poseduje sve sertifikate kvaliteta proizvodnje, kao i ISO ekoloških standarda, a zahvaljujući sopstevenom sektoru za istraživanje i razvoj, lider je i u razvoju novih proizvoda i novih tehnologija proizvodnje. Zahvaljujući “Sonax” samouslužnoj autoperionici u mogućnosti ste da se uverite u kvalitet “Sonax” autokozmetike po najpristupačnijim cenama.

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan