Specijalna akcija u Areni Cineplex i Cineplexx Promenadi od četvrtka do nedelje

Specijalna akcija u Areni Cineplex i Cineplexx Promenadi od četvrtka do nedelje

Film "Jedini izlaz" na specijalnoj akciji od 8. do 11. aprila u bioskopu Arena Cineplex i Cineplexx Promenada.

Kupovinom jedne ulaznice za projekciju filma "Jedini izlaz", drugu dobijate gratis.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa a rezervacije moguće putem sajta i aplikacije. 

Film "Jedini izlaz", reditelja Darka Nikolića u Srbiji je do sada videlo skoro sedamdeset hiljada gledalaca. Iako triler nije zastupljen žanr kod nas, o kvalitetu dovoljno govori broj gledalaca u bioskopima, iako se radi sa smanjenim kapacitetima i ograničenim radnim vremenom. U prilog kvalitetu ide i činjenica da se ovo ostvarenje još uvek nalazi na repertoarima bioskopa i dva meseca nakon početka bioskopskog života. 


Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dobija informacije, koji dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade advokatice od pre šest godina. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom, koja ih suočava sa mrežom laži, ucena i ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti. 

Ne propustite priliku da po sjajnoj akciji 1+1 gratis, od 8. do 11. aprila pogledate film "Jedini izlaz" u bioskopu Arena Cineplex ili Cineplexx Promenada. 


Ulaznice su u prodaji!

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan