SPEKTAKL U NAJAVI: U petak se otvara najveći bioskop u Vojvodini

SPEKTAKL U NAJAVI: U petak se otvara najveći bioskop u Vojvodini

Besplatno piće i kokice, nesvakidašnja akrobacija kaskadera maskiranih u filmske superheroje, grafiteri, plesni nastup Vojvodine dens, akrobate sa vatrom i led-svetlima, scenska šminka, tradicionalni petominutni vatromet i nastup didžeja…

Ova i druga brojna iznenađenja očekuju posetioce žurke kojom će u petak 15. jula na platou ispred zgrade bioskopa u TC BIG sa početkom u 19 sati, biti svečano otvoren novi CineStar multipleks - najveći u Vojvodini, najmoderniji i prvi sa 4DX formatom u našoj zemlji. Ulaz na ovu spektakularnu dvočasovnu proslavu biće slobodan za sve građane, kaže se u pozivu. 

Iste večeri, od 19.20, počeće i prve filmske projekcije. One najsmelije i najkreativnije, koji se na otvaranju pojave maskirani u filmske junake, očekuju besplatne karte za bioskop, dok će zahvaljujući specijalnoj CineStarovoj akciji 1+1, posetioci uz svaku kupljenu ulaznicu dobiti još jednu na poklon. Na repertoaru će se prvoga dana naći neki od trenutno najpopularnijih holivudskih blokbastera – "Legenda o Tarzanu", "Ledeno doba: Veliki udar", "Veliki dobroćudni džin", "Obaveštajci", "Velika iluzija 2", "Dan nezavisnosti: Nova pretnja", "Dok nisam srela tebe", "U potrazi za Dori" i "Prizivanje zla 2".

- Ovo je za nas bio važan i neverovatno uzbudljiv projekat. Želimo da makar deo tog uzbuđenja podelimo sa Novosađanima koji su bili naša najveća inspiracija tokom izgradnje ovog multipleksa. Zbog toga smo za njih pripremili spektakularnu dvočasovnu žurku, sa atraktivnim programom, besplatnim pićem i kokicama. Naše goste očekuju i brojna iznenađenja i nagrade, rekao je Zoran Savić, direktor kompanije Blitz CineStar za Srbiju.

Podsetimo, novosadski CineStar bioskop biće prvi i jedini sa 4Dx dvoranom u Srbiji – opremljenom specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima.

Sa čak 10 dvorana i nešto manje od 1.400 mesta za sedenje, ovo velelepno zdanje prostiraće se na više od 5.000 kvadratnih metara, u zasebnoj zgradi TC BIG. Osim 4Dx sale novosadski multipleks imaće i ultimativne RealD 3D dvorane, kao i eXtreme salu – specijalni CineStar standard.

Gigantska wall-to-wall platna, najnovija tehnologija, poput Dolby Digital EX i DTS zvučnog sistema, koja obezbeđuje kristalno jasnu sliku i ton, biće samo neke od tehničkih karakteristika i superiornosti ovog bioskopa. Sve sale biće komforne, sa velikim i nestandardnim razmakom za noge, kožnim VIP foteljama, atraktivnim ljubavnim i Love Box sedištima, namenjenim parovima koji žele intimu.

Novosadski multipleks imaće dva specijalno dizajnirana kafića s terasom i atmosferom lounge bara, dve prostrane i moderno opremljene igraonice, odnosno rođendaonice s Play Station konzolama.

Oceni vest:
16
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan