SPEKULACIJE: Ko je bio stvarna meta "sačekuše" u ulici Dušana Vasiljeva?

SPEKULACIJE: Ko je bio stvarna meta "sačekuše" u ulici Dušana Vasiljeva?

Pripadnici MUP ispituju i povezanost prekjučerašnje pucnjave kod OŠ "Đura Daničić" sa ubistvom Teodore Kaćanski.

Novosadska policija sumnja da meta napadača nije bio ranjeni Niko Uskoković zvani Skole, nego njegov šurak Goran Kovačević zvani Goranac, piše portal 021.rs.

Ono što navodi na ovaj zaključak nije samo to što je Uskoković vozio Kovačevičev džip, već i to što se Uskoković pre samo desetak dana vratio u Novi Sad iz Holandije, gde je boravio nakon odležanih sedam godina u zatvoru zbog proizvodnje skanka, tako da je, u ovih nekoliko dana, teško mogao da se toliko nekome zameri da mu se organizuje "sačekuša".

Mada su se pojavile i informacije da su u trenutku pucnjave Uskoković i Kovačević bili zajedno u džipu, iz policije to do sad nije potvrđeno, dok "Kurir" iz svojih izvora saznaje da je u vreme pucnjave sa Uskokovićem u automobilu bio njegov 12-godišnji sin.

Od izvora u policiji može se čuti i da se ispituje povezanost ove pucnjave sa ubistvom Teodore Kaćanski (30) u novembru prošle godine na Telepu, a koja je najverovatnije bila slučajna žrtva u sačekuši. Naime, ona je bila devojka Nenada Stevića (38) koji je prema policijskim podacima u vezi sa grupom oko Kovačevića.

Policija do danas nije utvrdila ko je upucao Teodoru Kaćanski kada je izlazila iz Stevićevog džipa.

U istrazi oko ranjavanja Uskokovića policija je obavila neka saslušanja, ali još niko nije uhapšen.

Uskoković je u zatvoru bio kao deo grupe koja je radila za Kovačevića i svi su svojevremeno priznali da su proizvodili i prodavali skank i tada im je oduzeta sva imovina.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan