Spens: Počelo 26. "Novosadsko proleće"

Spens: Počelo 26. "Novosadsko proleće"

Tradicionalna ekološka, kulturna, turistička i privredna manifestacija "Novosadsko proleće" već više od četvrt veka održava se na prvom spratu Sportskog i poslovnog centra "Vojvodina".

Manifestaciju organizuje Pokret gorana Novog Sada, a podržava Grad Novi Sad – Gradska uprava za zaštitu životne sredine. Manifestacija je otvorena za posetioce svakog dana od 8 do 20 časova, a ulaz je slobodan.

“Novosadsko proleće“ organizuje se po 26. put, na prvom spratu SPC "Vojvodina", sa više od 230 izlagača na manifestaciji – najvećim proizvođačima i uvoznicima cveća, sadnica lišćara, četinara i ukrasnog šiblja, kao i semenske robe, zaštitnih sredstava i prateće opreme za uređenje vrtova i enterijera, kao i proizvođačima meda i zdravstveno-bezbedne hrane i rukotvorina starih zanata. 

Tokom manifestacije će svi zainteresovani moći da se upoznaju sa aktuelnim temama kroz stručne tribine i predavanja eminentnih stručnjaka o glavnoj temi manifestacije koja je svake godine različita. Upravo ova različitost omogućava široj javnosti da se informiše o aktuelnim temama iz oblasti zaštite životne sredine, hortikulture, pčelarstva, pejzažne arhitekture, ekoturizma i o drugim značajnim temama.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan