SPENS: Trgovački deo objekta od petka ponovo otvoren za posetioce

SPENS: Trgovački deo objekta od petka ponovo otvoren za posetioce

Javno preduzeće "Sportski i poslovni centar Vojvodina" Novi Sad obaveštava građane da u petak, 8. maja počinje sa radom trgovački deo objekta.

Objekat će za posetioce biti otvoren prema redovnom radnom vremenu: radnim danima od 6 do 22 sata, a vikendom od 8 do 22 sata.

U saopštenju ovog javnog preduzeća obaveštavaju da su u skladu sa Odlukom Vlade Re-publike Srbije o nastavku rada tržnih centara, preduzeli sve preventivne mere, kako bi se posetioci i korisnici usluga osećali bezbedno u njihovom objektu.

Izvršili smo detaljno čišćenje i dezinfekciju svih prostorija, hodnika, liftova i garaža, kao i svih zajedničkih površina u celom objektu. Pored propisa o poštovanju mera socijalnog dis-tanciranja i pojačane dezinfekcije prostora, postavljene su dezobarijere na svim ulazima u trgovačkom delu objekta.

Obavestili smo sve zakupce trgovačkog prostora da za njih takođe važe posebne mere, u vezi sa brojem korisnika, socijalnom distancom, ali i obavezno korišćenje zaštitne opreme kako za primaoce, tako i za davaoce usluga. Svaki lokal dužan je da vodi računa o broju ljudi koji ulaze, kao i o tome da li se kupci i zaposleni prdržavaju mera zaštite.

Istovremeno Vas informišemo da, u skladu sa Odlukom Vlade Republike Srbije, od 4. maja 2020. godine rade ugostiteljski objekti i teretane – završavaju saopštenje

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan