SPENS: Uručena novčana pomoć porodicama s troje i više dece (FOTO)

SPENS: Uručena novčana pomoć porodicama s troje i više dece (FOTO)

Druga po redu dodela novčane pomoći porodicama s troje i više dece, u okviru godišnje zajedničke kampanje novosadskog "SOS taksija" i Udruženja "Mame Novosađanke" pod nazivom "Da nas bude više", održana je danas u Pres centru Sportskog i poslovnog centra Vojvodina.

Ovog puta pomoć je dobilo 9 porodica, a iznos je isti kao i prošli put, po 10.000 dinara za svaku porodicu. Među porodicama koje su danas primile pomoć, osim onih s troje, bila je i jedna porodica s četvoro, jedna s petoro, a jedna s čak sedmoro dece.


- Vredno je napomenuti da je danas novac dobila jedna porodica više nego što je početno planirano (9 umesto 8), a razlog je taj da nam se već posle prve, majske akcije pomoći porodicama, u okviru kampanje "Da nas bude više", pridružila još jedna firma, koja ovog puta obezbedila donaciju za jednu porodicu. Ovo nas ohrabruje, jer na osnovu ove i ovako brze reakcije vidimo da našem gradu ne nedostaje firmi koje imaju razvijenu svest o društvenoj odgovornosti –
kaže se u saopštenju organizatora kampanje. 


Prva u nizu akcija pod sloganom "Da nas bude više" održana je 16. maja, kada je prvih 8 porodica, koje su izabrane od strane Udruženja “Mame Novosađanke”, dobilo bespovratnu donaciju u iznosu od 10.000 dinara, a svakoj od porodica pomoć su lično uručivali taksisti, vozači “SOS taksija”, a tako je bilo i ovog puta.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan