"SPORAZUM SA NARODOM":  Šesti protest "Jedan od pet miliona" u petak  u Novom Sadu

"SPORAZUM SA NARODOM": Šesti protest "Jedan od pet miliona" u petak u Novom Sadu

Šesti po redu protest pod sloganom "Jedan od pet miliona – Stop krvavim košuljama" održaće se u petak, 22. februara, u Novom Sadu.

Kao i do sad, skup građana najavljen je za 18 časova na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, a okupljenima će se tom prilikom obratiti prof. dr Čedomir Čupić i doc. dr Radivoje Jovović.

Portal 021.rs prenosi da će učesnici protesta prekosutra prvi put dobiti priliku da potpišu dokument koji je nazvan "Sporazum sa narodom", a koji su pripremile opozicione političke partije i organizacije na poziv organizatora i učesnika protesta u Beogradu. Potpisivanje ovog dokumenta biće organizovano na Pozorišnom trgu, kod zgrade Radio-televizije Vojvodine i na krajnjem odredištu protestne šetnje – kod Pokrajinske vlade i Skupštine grada Novog Sada.

Takođe, najavljeno je i da će se protestu prvi put organizovano priključiti stanovnici pojedinih delova grada i studenti, o čemu će više reči biti narednih dana, najavljuju u Inicijativi "Jedan od pet miliona".

OVONEDELJNA RUTA: Kolona polazi od Srpskog narodnog pozorišta Jevrejskom ulicom, zatim nastavlja Futoškom, Braće Ribnikar, Maksima Gorkog, potom će kolona skrenuti u Stražilovsku, nastaviti duž Žarka Zrenjanina i završava na raskrsnici kod zgrade Izvršnog Veća.

Oceni vest:
5
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan