Sređuju se kolovozi u Šangaju i dvorišta dve novosadske škole

Sređuju se kolovozi u Šangaju i dvorišta dve novosadske škole

Nakon što su građevinske ekipe JKP “Put“ završile presvlačenje kolovoza novim asfaltom  u ulici Gavrila Principa u Novom Sadu, ove nedelje su započeti isti radovi u tri ulice u naselju Šangaj.

U toku je faza pripreme, struganje oštećenog asfaltnog sloja nakon čega će se izvršiti asfaltiranje.

Pre početka nove školske godine, aktuelni su radovi u krugu osnovnih škola "Nikola Tesla"  i  "Jovan Popović", gde se uređuju prilazni putevi, saobraćajnice i platoi.

U narednom periodu u planu je da se isti radovi izvedu i u vrtiću "Dunavski cvet" na Telepu, navodi se u saopštenju JKP "Put".

Sanacija trotoara u ulici Koste Nađa se privodi kraju, a u Futogu se izvode radovi iskopa i pročišćavanje kanala za odvodnjavanje u ulicama koje su u prethodnom periodu asfaltirane.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosadsko porodilište vremenska prognoza Voša isključenja struje vreme danas gradsko groblje odbojka servisne informacije novi sad almaško groblje Spens groblje Daško i Mlađa memorijal velikana JKP Vodovod i kanalizacija jkp lisje OK Vojvodina servisne informacije sahrane novi sad vremenska prognoza novi sad havarija na vodovodu elektrovojvodina raspored sahrana novi sad Elektrodistribucija Novi Sad betanija lisje smanjen pritisak vode bez struje bebe bez vode vodovod