SREMSKA KAMENICA: Nema zainteresovanih za planiranje parkirališta kod Instituta

SREMSKA KAMENICA: Nema zainteresovanih za planiranje parkirališta kod Instituta

Izgradnja parkinga, a potom i spratne garaže u kompleksu Instituta u Sremskoj Kamenici odužiće se, jer za sada ne postoji firma koja je zainteresovana za ovaj posao.

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije, nakon što je krajem novembra raspisala javnu nabavku u otvorenom postupku, pa konstatovala da se nijedna firma nije prijavila da uradi tehničku dokumentaciju, ušla je u pregovarački postupak i poslala ponude samo firmama za koje je verovala da će uspešno obaviti posao. 

Reč je o novosadskim firmama "Vojvodinaprojekt", "AG UNS" i "Gramont". Ovaj postupak zatvoren je 26. decembra, kada je komisija konstatovala da nijedna od tri firme nije podnela ponudu, prenosi protal 021.rs.

Procenjena vrednost cele nabavke je 958.333 dinara bez PDV-a. Tehnička dokumentacija za izgradnju parkirališta košta 666.666 dinara, a tehnička dokumentacija za javno osvetljenje unutar kompleksa je oko 291.666 dinara. 

Planom je predviđena izgradnja spratnih garaža. U prvoj fazi, dok ne završe svi planirani sadržaji unutar kompleksa, data je mogućnost izgradnje parking površina zapadno od glavnog pristupnog puta, za oko 100 vozila i sa okretnicom za autobus. Takođe, očekuje se izgradnja parkinga istočno od pristupnog puta, za oko 400 vozila.

Konkursna dokumentacija može se pogledati OVDE.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode vremenska prognoza bebe novorođenčad završni ispit jkp novosadska toplana novosađani servisne informacije sahrane vremenska prognoza novi sad RHMZ gradsko groblje raspored sahrana novi sad Vreme u Novom Sadu JKP Vodovod i kanalizacija dunavski park Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje isključenja struje isključenje vode mala matura servisne informacije novi sad jkp lisje elektrovojvodina novosadsko porodilište centralno groblje u Futogu Republički hidrometeorološki zavod betanija bez struje klinika za ginekologiju i akušerstvo