SREMSKI KARLOVCI: Organizacija parkinga za vreme "Grožđebala"

SREMSKI KARLOVCI: Organizacija parkinga za vreme "Grožđebala"

U periodu od 23. do 25. septembra novosadski "Parking servis" organizovaće i naplaćivati parkiranje za vreme održavanja "Grožđebala" u Sremskim Karlovcima.

Parkiranje će biti organizovano na sledećim lokacijama:

- kod semafora, preko puta Saveznog centra za mehanizaciju

- između železničke stanice i stovarišta "Dragojlović";

- postojeće parkiralište za autobuse, gde će se parkirati i autobusi i putnička vozila

- između železničke pruge i magistralnog puta, kod semafora

- Kišova bara, iza zgrade policije.

Parkiranje će se plaćati na ulasku na parkirališta, po ceni od 200 dinara za ceo dan za putničke automobile i 400 dinara za autobuse, za koje je obezbeđen dovoljan broj mesta na starom parkiralištu za autobuse, navodi se u saopštenju "Parking servisa".

Parkiranje će se naplaćivati od 10 sati pre podne do 1 čas iza ponoći.

"Pauk" služba će dežurati u saradnji sa saobraćajnom policijom, jer se u vreme održavanja ove manifestacije očekuje veliki broj automobila i saobraćajne gužve.

Program ovogodišnjeg "Grožđebala" možete pogledati OVDE

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

servisne informacije novi sad dnevni horoskop raspored sahrana novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskopski znaci novorođenčad betanija horoskop vremenska prognoza jkp lisje štrajk poštara Dom zdravlja Novi Sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novi sad zodijak isključenje vode novosađani pošte srbije Elektrodistribucija Novi Sad novosadsko porodilište skupština grada novog sada Republički hidrometeorološki zavod bez struje isključenja struje elektrovojvodina Isključenje struje bebe bez vode raspored sahrana i ispraćaja