SREMSKI KARLOVCI: Učenik pretukao bivšu devojku u školi

SREMSKI KARLOVCI: Učenik pretukao bivšu devojku u školi

Jedan učenik gimnazije u Sremskim Karlovcima pretukao je prošle nedelje u školi svoju bivšu devojku s kojom, uzgred, ide u isti razred, saznaje "Blic".

Kako piše "Blic", do incidenta je došlo posle časa. Momak je prvo, posle verbalne rasprave, devojčicu udario pesnicom u potiljak, ali tu nije bio kraj. Kada je ona počela da se brani, dobila je i udarac glavom o zid. Pojedinci koji su prisustvovali događaju tvrde da je ona posle prvog udarca skočila na njega, a on je bacio sa sebe, prilikom čega je ona udarila glavu, dok drugi kažu da je mladić namerno udario njenom glavom o zid pošto je počela da mu pruža otpor.

"Blic" piše i da je nemilu scenu video i profesor, a da je razredni starešina povređenu učenicu odvezao u Urgentni centar, gde je utvrđeno da nije zadobila teže povrede.

- Sve se to odigralo posle časa koji su imali. Oni su ranije bili u vezi, a ona ga je ostavila. Međutim, nešto mu je dobacila, da bi je on posle toga udario. Kratko je trajalo, ali je ipak nasilje kakvo se baš retko viđa u našoj školi – navodi "Blicov" izvor.

Kako ovaj beogradski list saznaje, zbog incidenta su u školu na sastanak pozvani roditelji oba đaka. U školu je nakon tuče takođe pozvana i policija koja je sastavila zapisnik, dok će protiv momka, kako "Blic" nezvanično saznaje, biti podneta krivična prijava za nanošenje lakih telesnih povreda.

Iz gimnazije u Sremskim Karlovcima nisu odgovorili na naša pitanja o incidentu, kao ni o merama koje su eventualno preduzeli protiv učenika.

Smanjen broj krivičnih dela u južnobačkim školama

Broj krivičnih dela koja se dešavaju u školama i njihovoj blizini u Južnobačkom okrugu pod koji spadaju i Sremski Karlovci smanjen je za 14 odsto u odnosu na prošlu godinu, dok je broj otkrivenih prekršaja u koje se najčešće podvode svađe i verbalni sukobi đaka, kao i sukobi u kojima ne dolazi do ozbiljnijih povreda smanjen za polovinu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan