SREMSKI KARLOVCI: Večeras završava "Grožđebal" (FOTO)

SREMSKI KARLOVCI: Večeras završava "Grožđebal" (FOTO)

U slavu grožđa, vina i dolaska jeseni, u Opštini Sremski Karlovci se danas završava tradicionalna kulturno-umetnička manifestacija "Karlovačka berba grožđa", u narodu poznatija kao "Grožđebal".

Prohladna druga noć manifestacije nije sprečila mnogobrojne ljubitelje vina, koji su stizali iz cele zemlje, da uživaju u probranim vinima, kao i nastupima  tamburaša, popularnih bendova i folklornih ansambala.

Organizatori su učinili sve da tokom trodnevne manifestacije za svakog bude po nešto i da se svi, od najmlađih do najstarijih meštana i posetilaca, imaju čemu radovati.

Današnji program na popularnom "Grožđebalu" počeće u 18.30 časova, nastupom dečjeg plesnog ansamlba “Srbija u ritmu evrope”, nakon kog će zaplesati ansambl "Folklorika". U 19.30 časova na binu izlazi flamenko plesna grupa "La Familia", dok je od 20.30 sati najavljen nastup OKUD "Brankovo kolo" sa gostima. Tačku na večerašnji program na glavnoj bini će staviti Narodni orkestar "Kvartet Plus" sa gostima tamburaškog sastava.

Ne treba zaboraviti ni program za najmlađe, u okviru koga će od 10 do 14 časova na Glavnoj bini redom biti održane dečja predstava “Čarolija na kraju predstave”,“Peđolino šou” i dečja radionica “Grožđebal - tradicija i običaji”. Za kraj, nastupiće mađioničar Volare.

Kompletan program manifestacije "Karlovačka berba" možete pogledati OVDE.

Spisak lokacija na kojima će biti organizovano parkiranje možete pogledati OVDE.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan