Srpskom turisti vandali izgrebali auto u Poreču i ostavili mu bizarnu poruku

Srpskom turisti vandali izgrebali auto u Poreču i ostavili mu bizarnu poruku

Nakon povratka s jedne porečke plaže, turista iz Srbije video je da mu je automobil izgreban tupim predmetom, a ispod brisača su ga dočekale dve uvredljive poruke.

Sve je prijavio Turističkoj zajednici u Poreču u mejlu u kojem piše kako "ne očekuje nikakvu pomoć" ali da ne želi da prećuti to što mu se dogodilo na plaži u Poreču, piše N1.

Iako kaže da je automobil ostavio na mestu gde je predviđeno parkiranje, kada se vratio cela desna strana auta mu je bila izgrebana nekim oštrim predmetim, a pod brisačem su ga dočekale poruke, piše Ipress. 

Koljači, četnici, ubice, propada vam velika Srbija. Pobili ste 300 hiljada ljudi, s Balkana je otišlo 1,5 miliona. Sve ste uništili, birate i dalje četnike na vlast i dolazite u 'ustašku' državu. Treba vam zabraniti idućih 500 godina dolazak u Hrvatsku. Suočite se s istinom i kao Nemačka platite odštetu. Najgori narod u Evropi. Mediji su vam katastrofa. Ono malo koji žele reći istinu mora ih čuvati policija. Propala velika Srbija, a oni i dalje žive u virtualnom svetu – stoji u porukama.

Gost iz Srbije ističe kako je i prošle godine bio na letovanju u Poreču, te da je svima hvalio ovu destinaciju.

Oceni vest:
6
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan