Šta bi muškarci voleli da žene znaju o njima?

Šta bi muškarci voleli da žene znaju o njima?

Kada je reč o vezama, usled nedostatka komunikacije često dolazi do pogrešnih pretpostavki. Da bi to rešili, muškarci su otkrili šta bi voleli da žene znaju o njima.

Kako prenosi "Mondo", muškarci su "okupili" na društvenim mrežama kako bi rekli šta to dame treba da znaju o njima. Posebno izdvajaju, kao najveću neistinu, mišljenje da ne vole da se maze i razmenjuju nežne dodire sa svojim partnerkama.

"Iz nekog razloga, uvreženo je mišljenje da muškarca uživanje u tome čini manje muškarcem. Ali, šta je muževnije od toga da se maziš sa svojom divnom partnerkom, to je najbolji osećaj na svetu", napisao je jedan momak na Redditu.

Drugi muškarci su se priključili i kažu da im nije jasno zašto je ljudima tako teško da to shvate.

Oni još dodaju da kada vam kažu da ne razmišljaju ni o čemu, to zaista jeste tako i da nema skrivenog značenja.

"Kada nas pitate o čemu razmišljamo, a mi vam kažemo 'ni o čemu', to i mislimo. Ponekad zaista nema ničega u našoj glavi", ali drugi korisnik je požurio da to malo bolje objasni.

"Pa, razmišljamo o NEČEMU, ali ni o čemu važnom da bi o tome trebalo da razgovaramo", pojasnio je.

Žene često muškarce doživljavaju kao bezosećajne, ali ispod toga se nešto krije, kažu momci.

"Nismo mi od kamena, samo su nas učili da je sram da pokažemo slabost. Bio sam u situaciji kada devojka traži od mene da joj se otvorim, a kada sam to uradio, nije znala šta da radi."

Drugi momci kažu da im je teško da izraze emocije, ali ne zato što to ne žele.

"Žene treba da shvate da nam nije tako lako da im otkrijemo svoje emocije jer nismo naučeni kako da ih iskažemo i kako da se sa njima nosimo, kao što su naučene žene."

Mnogi muškarci napisali su i da zapravo žele da sa svojim partnerkama razgovaraju o svemu, samo nisu sigurni da li one to zaista slušaju, prenosi "Mondo".

Momci vam poručuju da njima prijaju komplimenti jednako kao i vama, a dodaju i da oni "ne razumeju suptilne signale koje im žene šalju".

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan