Šta izbegavati ako ste nulta krvna grupa

Šta izbegavati ako ste nulta krvna grupa

Ljudi sa nultom krvnom grupom imaju tu privilegiju da mogu da budu davaoci krvi osobama sa ostalim krvnim grupama. Nažalost po njih, oni mogu da prime samo nultu.

Sa druge strane, smatra se da su osobe koju imaju nultu krvnu grupu rođeni da budu lideri. Imaju više energije od ostalih i fokusirani su na zacrtani cilj. Poseduju snažan karakter i svi žele da budu u njihovoj blizini.

Za njih se kaže da su odgovorni, posvećeni, organizovani, fokusirani, savesni i praktični. Veruje se da to potiče od činjenice da su njihovi preci bili lovci koji su morali da posmatraju okolinu kako bi preživeli.

Međutim, nulta krvna grupa ranjiva je na mnoge bolesti i zdravstvene probleme, a ovo su neki od njih: čirevi, disfunkcija štitne žlezde i nedostatak joda. Ti nedostaci dalje mogu da vode do zadržavanja vode u organizmu i gojaznosti.

Ljude sa ovom krvnom grupom opisuju kao hiperaktivne i impulsivne, što u kombinaciji sa nezdravom ishranom može da ošteti organizam.

Zbog ranjivosti organizma, osobe sa ovom krvom grupom trebalo bi da obrate pažnju na neke stvari kako bi predupredile bolesti. Trebalo bi da izbegavaju kofein i alkohol koji povećavaju nivo adrenalina koji je već visok kod "nultaša”.

Takođe, trebalo bi da vežbaju barem 3-4 puta nedeljno.

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana novi sad isključenje vode vremenska prognoza Isključenje struje novosadsko porodilište bebe Republički hidrometeorološki zavod matičar novi sad gradsko groblje novosađani klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode bez struje horoskop jkp lisje raspored sahrana i ispraćaja isključenja struje betanija novorođenčad horoskopski znaci JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije Vreme u Novom Sadu sahrane servisne informacije novi sad jkp novosadska toplana RHMZ Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević