Šta je to VIP ušteda za Novosađane i šta ne smete propustiti?

Šta je to VIP ušteda za Novosađane i šta ne smete propustiti?

U Novom Sadu, na Novom naselju, otpočela je outlet prodaja sa VIP niskim cenama koja ne sme da vam promakne. Zato se već danas uputite u Top Shop prodavnicu na Bulevaru vojvode Stepe 24 i uverite se i sami o kakvim to fantastičnim popustima ovih dana Novosađani pričaju.

Do 18. februara popularni brendovi Dormeo, Delimano, Rovus i Walkmaxx na VIP sniženju

Koliko puta ste videli neke od Walkmaxx starki i pomislili kako bi baš bilo zgodno da ih imate? U narednih nekoliko dana imate priliku da ih i kupite po ceni od svega 1.599 din. Jednobojne i šarene, sve po VIP sniženim cenama. Pored starki snižene su i baletanke, da se obezbedite za ovo proleće. Bilo koji model baletanki bilo kog dezena sad košta 1.899 din.

Ne treba zaboraviti da zima još traje, pa da se dopuni i zimska kolekcija, zašto da ne kupite zimske čizme po nikad nižoj ceni – samo 2.599 din? Ne dopustite da se baš vaša veličina rasproda pre nego što stignete do njih, jer količine su ograničene.



Ostalo vam je još nekoliko dana za ostvarenje snova

Zaslužili ste da se budite naspavani i odmorni... Nemojte o tome samo da sanjate. Dormeo je tu sa svojim udobnim dušecima i prostirkama od memorijske pene da svaki san pretvorite u stvarnost. U Top Shop prodavnici na Novom naselju odaberite najbolje od ovog poznatog brenda za spavanje - po odličnoj ceni.


Krčka se neka dobra ušteda ovog februara...

Kuvanje bez lepljenja i zagorevanja hrane odavno postoji. Ako do sada niste probali da svoj omiljeni specijalitet pripremite u Delimano posuđu, još malo imate odličnu priliku za to. Delimano šerpa sa praktičnim staklenim poklopcem još do 18. februara po ceni od samo 1.499 din.

Požurite, ne propustite priliku da obezbedite sebi Delimano štapni mikser, Joy Duomix za samo 1.599 ili Joy Chopper za 1.499 din. Umutite potaže i dresinge lakše (i povoljnije) nego ikad!

Bliži vam se prolećno spremanje

Zašto da vas to umara i oduzima više vremena nego što je neophodno? Dođite u Top Shop prodavnicu još danas i opremite se sa Rovus pomoćnicima za čišćenje. Rovus mopovi, usisivači, pegle, paročistači i krpe ovaj posao učiniće mnogo bržim i efikasnijim. A na Vama ostaje da višak vremena potrošite na uživanje.

Uvek spremni za leto u Top Shopu

Frotir pamučni pokrivač, izuzetno praktičan i koristan je sada snižen na neverovatnih 1.299 din. Požurite, zalihe se neverovatno brzo smanjuju!

Kvalitetno nije uvek i skupo

Da je zaista tako, imate još samo 5 dana da se u to uverite u Top Shop prodavnici na Novom naselju, Bulevar vojvode Stepe 24, svakog radnog dana od 8 do 20 časova.


Promo tekst

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan