Šta je Vučić poručio pristalicama na Spensu

Šta je Vučić poručio pristalicama na Spensu

Večeras je na Spensu proslavljena jedanaestogodišnjica osnivanja Srpske napredne stranke uz prisustvo stranačkih zvaničnika i brojnih simpatizera.

Budući da su simpatizeri stranke pristigli mnogobrojnim autobusima iz svih krajeva Srbije nisu svi mogli da uđu u salu već su mnogi ostali na platou ispred Spensa i svečanost  pratili pomoću video-bima koji je tamo postavljen.

Prema procenama na skupu se okupilo preko 10.000 pristalica.



Na početku svečanosti okupljenima se obratio lider stranke  Aleksandar Vučić.

Aleksandar Vučić poručio je da je najvažniji zadatak partije u narednom periodu da se mladima omogući "srpski san".

"Treba da im omogućimo da imaju stan i automobil, a ne da rasipamo našu decu po celom svetu, a i da molimo one koji su napustili Srbiju da se vrate. Moramo da se borimo za te uslove", podvukao je on.

"Imaćemo u martu ili aprilu izbore. Vreme je da pobedimo ubedljivije nego ranije, da pokažemo da Srbija ima snage i vere u sopstvenu budućost“, naglasio je Vučić.

Rekao je da je važno da se članovi ne opuštaju i da funkcioneri pokažu da im je interes naroda iznad sveta. "Treba da se borimo za narod i sklonimo iz naših redova one koji se bore za sebe, a ne narod“, istakao je Vučić.


"Moja zamerka je što najmarljivijim ljudima i običnim članovima ne vodimo dovoljno računa. Nije naš posao da jurimo funkcionere, već da pomognemo običnim građanima, to je ono što nas izdvaja", rekao je Vučić.

"Niko nije proputovao Srbiju koliko ja, tada shvatiš da nije važno kako je tebi, već kako je njima, tom narodu."

"Srbija će sama da donosi odluke o svojoj budućnosti", poručio je predsednik Srbije.

Vučić je rekao da su uspeli da vrate u žižu kosovsko pitanje, da su Srbe održali na Kosovu i da uspevaju da pomažu narodu.

"Sve smo to uspeli, ali naš narod nikada do kraja nije želeo da čuje šta je stvarno istina", rekao je Vučić i dodao da narod na kraju ipak uvek prezre one koji lažu i dodvoravaju se.


"Najveća sloboda kada ljudima kažeš i ono što inače ne žele da čuju, e to je bila moja obveza. Preuzeo sam je na sebe u prethodnom periodu i pogledajte samo koliko smo toga uradili", rekao je Vučić napominjući povećanje prosečne plate i izgradnju puteva i otvaranje radnih mesta.

Među prisustnima su bili i premijerka Ana Brnabić, odskora članica SNS-a, predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, ministri u Vladi Srbije, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević...

Oceni vest:
1
21

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan