Šta muškarci najviše zameraju svojim partnerkama

Šta muškarci najviše zameraju svojim partnerkama

Ako primeti da ga ucenjujete seksom, uplićete u odnose sa prijateljicama ili lažete oko cena- to će vašeg muškarca jako iznervirati. Evo šta još zameraju svojim izabranicama.

Udara nisko 

- Žene su u raspravama često impulsivnije i udaraju ispod pojasa, a umesto argumenata koriste lične uvrede i koriste izraze "ti nikad" ili "ti uvek" – kaže bračni savetnik dr Bob Navara za portal "Yahoo Shine". 

On svojim klijentima savetuje da u svađama koriste "ja" rečenice koje izazivaju manje tenzija i bolje opisuju kako se stvarno osećamo 

Tretira ga kao dete 

Velik broj žena neretko padne u zamku roditeljskog pristupa prema mužu. 

- Žena muškarcu narušava samopouzdanje ako razgovara s njim kao što bi razgovarala sa neposlušnim detetom – ističe dr Navara. 

Upliće druge ljude u brak 

Žene znatno češće nego muškarci razgovaraju sa bliskim ljudima o svojim odnosima. Ti uobičajeni ženski razgovori često su izvor frustracija za muškarce, koji osećaju da im drugi previše zadiru u intimu. Većina muškaraca smatra da ono što se događa u njihovoj sobi treba da ostane u toj sobi. 

- Nema ništa loše u poveravanju prema prijateljici, a pokušajte to da činite diskretno – savjetuje dr Navaro. 

Uskraćivanje seksa 

- Dok je ženama potreban osećaj emocionalne bliskosti za seks, muškarci takvu bliskost izražavaju kroz sam seks – smatra Marla Taviano, autor knjige "Da li je seks jedino o čemu oni razmišljaju". 

Kad ona odbije seks, on se oseća emocionalno ucenjeno, a seks prestaje da bude čin bliskosti već način nadmudrivanja.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan