Šta su Srbi pokušali i uspeli da prodaju preko oglasa

Šta su Srbi pokušali i uspeli da prodaju preko oglasa

U moru iznošene odeće, polovnih automobila i igrački koje su deca već izgustirala, s vremena na vreme se u srpskim oglasima pojavi i poneki toliko neuobičajen predmet ili usluga da jednostavno ne može a da vas ne nasmeje ili bar da vas natera da se zapitate - zašto, pobogu?

Oglasi sa životinjama su uvek popularni, a posebno ako se radi o retkim i egzotičnim vrstama. Tako je car koji je pokušao preko neta da proda Nindža kornjaču i to živu postao totalni hit na društvenim mrežama. U pitanju je obična kornjača na čiji je oklop zalepljeno oružje - dva kuhinjska noža.

Pored zanimljivih vrsta, popularne su i životinje koje mogu da se iskoriste na više načina. Na primer, krava muzara može da daje mleko, ali i da posluži kao savršen rekvizit za snimanje. Tako se jedan Srbin dosetio da kravu koju ima na imanju ponudi putem oglasa svim političarima koji su zainteresovani da se sa njom snimaju prilikom pravljenja videa za kampanju. Cena - po dogovoru, kao i sve ostalo u politici.

Umetnička dela i kolekcionarstvo su takođe jako popularne kategorije, posebno kada se pod "umetničkim delom" smatra goblen Kasandre.

Glavna junakinja popularne sapunice ovekovečena u sitnom vezu može da bude vaša za 2.000 dinara. Ili je barem mogla jer je ubrzo nakon objavljivanja oglasa prodata.

Ostatak vesti pročitajte ovde.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan