Štab za vanredne situacije: Grad spreman za pljuskove i oluju

Štab za vanredne situacije: Grad spreman za pljuskove i oluju

Gradski štab za vanredne situacije održao je sednicu na kojoj su dogovorene preventivne mere zbog najavljene mogućnosti obilnih padavina, preko 20 mm za 3 časa, i pojave grmljavine, grada i olujnog vetra, popodne i tokom noći u ponedeljak 1. avgusta.

Na sednici, koju je otvorio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, usvojen je Zaključak da organizacije, uprave, kao i preduzeća koja su u sastavu Gradskog štaba preduzmu neophodne preventivne mere iz svojih nadležnosti, obezbede maksimalnu pripravnost, mobilnost i operativnost raspoloživih kapaciteta, i da imaju koordiniranu akciju putem Uprave za vanredne situacije MUP Srbije u naredna 24 sata.

Gradski štab podseća građane na to da ukoliko budu pogođeni potencijalnim posledicama najavljenih padavina mogu da se obrate Upravi za vanredne situacije putem telefona na broj 1985, kao i Komunalnoj inspekciji na broj 4872 404, i Komunalnoj policiji Grada Novog Sada na broj 4872 544.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija sahrane novi sad isključenja bebe magla klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija astrologija raspored sahrana novi sad zagađenje vazduha dnevni horoskop jkp lisje servisne informacije novi sad zodijak skupština grada novog sada horoskopski znaci novorođenčad betanija Isključenje struje RHMZ isključenja struje novosadsko porodilište zagađenje isključenje vode raspored sahrana i ispraćaja horoskop Elektrodistribucija Novi Sad bez struje bez vode