Stanovnici Petrovaradina izneli svoje probleme Skupštini Grada

Stanovnici Petrovaradina izneli svoje probleme Skupštini Grada

Kao i svake srede, gradska skupština je i danas imala direktan kontakt s Novosađanima.

Pred Кomisijom za predstavke i predloge Skupštine Grada Novog Sada na danas održanoj sednici u Mesnoj zajednici "Petrovaradin", nekoliko sugrađana iznelo je svoje predstavke i zatražilo pomoć u njihovom rešavanju.

Građani Petrovaradina izneli su pojedinačno probleme sa kojima se suočavaju, a to su kako su naveli nerešeni imovinsko-pravni poslovi iz kojih nadalje slede i nerešeni infrastrukturni problemi. Predstavke se odnose kako na legalizaciju zemljišta na kojima građani imaju već izgrađene objekte, tako i na legalizaciju samih objekata.

Udruženje građana "Centar" Petrovaradin ukazalo je Кomisiji na ono što po njihovom mišljenju treba da se uradi u njihovoj MZ a to je pešačka staza u Ulici Račkog, potom semafor na uglu Preradovićeve ulice i Marina Držića, put od "Pobede" prema Dunavcu, ulaz u vrtić i trotoar do vrtića, put prema Alibegovcu, uređenje plaže Oficirac te pomoć F.К. "Petrovaradin", o čemu je ova Mesna zajednica već ranije upoznata i za šta već postoje planovi da se uradi.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Dom zdravlja horoskop sahrane novi sad JKP Vodovod i kanalizacija Republički hidrometeorološki zavod astrologija novosadsko porodilište srpska pravoslavna crkva jkp novosadska toplana raspored sahrana novi sad isključenje vode novorođenčad novosađani Isključenje struje servisne informacije novi sad MUP dnevni horoskop klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskopski znaci raspored sahrana i ispraćaja isključenja struje isključenje grejanja bez vode bez struje bez grejanja Dom zdravlja Novi Sad jkp lisje policija betanija bebe