Stanovnici Petrovaradina izneli svoje probleme Skupštini Grada

Stanovnici Petrovaradina izneli svoje probleme Skupštini Grada

Kao i svake srede, gradska skupština je i danas imala direktan kontakt s Novosađanima.

Pred Кomisijom za predstavke i predloge Skupštine Grada Novog Sada na danas održanoj sednici u Mesnoj zajednici "Petrovaradin", nekoliko sugrađana iznelo je svoje predstavke i zatražilo pomoć u njihovom rešavanju.

Građani Petrovaradina izneli su pojedinačno probleme sa kojima se suočavaju, a to su kako su naveli nerešeni imovinsko-pravni poslovi iz kojih nadalje slede i nerešeni infrastrukturni problemi. Predstavke se odnose kako na legalizaciju zemljišta na kojima građani imaju već izgrađene objekte, tako i na legalizaciju samih objekata.

Udruženje građana "Centar" Petrovaradin ukazalo je Кomisiji na ono što po njihovom mišljenju treba da se uradi u njihovoj MZ a to je pešačka staza u Ulici Račkog, potom semafor na uglu Preradovićeve ulice i Marina Držića, put od "Pobede" prema Dunavcu, ulaz u vrtić i trotoar do vrtića, put prema Alibegovcu, uređenje plaže Oficirac te pomoć F.К. "Petrovaradin", o čemu je ova Mesna zajednica već ranije upoznata i za šta već postoje planovi da se uradi.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

telep matična knjiga rođenih bez vode bebe almaško groblje horoskop radosne vesti raspored sahrana novi sad horoskopski znaci servisne informacije novi sad bez struje novorođenčad jkp novosadska toplana Miloš Vučević dunav novosadsko porodilište elektrovojvodina isključenja struje RHMZ sahrane gradonačelnik Miloš Vučević havarija na vodovodu gradsko groblje Novosadska toplana betanija jkp lisje raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije porodilište EPS