Stariji Novosađani edukovaće se o bezbednosti u saobraćaju

Stariji Novosađani edukovaće se o bezbednosti u saobraćaju

Centar za unapređenje bezbednosti saobraćaja, uz finansijsku podršku Gradske uprave za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada, u toku meseca maja i juna, u mesnim zajednicama i u klubovima penzionera na području Novog Sada sprovodi edukaciju osoba starijih od 65 godina u cilju povećanja njihove bezbednosti kao učesnika u saobraćaju.

Edukacija podrazumeva predavanje koje će održati stručnjaci iz oblasti bezbednosti saobraćaja i medicine, a tokom kojeg će slušaocima biti predočena osnovna pravila kojih se moraju pridržavati, kako bi bili bezbedni kao učesnici u saobraćaju. Biće im takođe ukazano na činjenice koje se odnose na psihofizičko stanje osoba u tim godinama i predočeno na šta bi trebalo posebno obratiti pažnju kada učestvuju u saobraćaju kao pešaci, biciklisti, ili vozači motornih vozila.

Svi prisutni na predavanjima dobiće i edukativni materijal, kao podsetnik na neka osnovna pravila kojih bi trebalo da se pridržavaju.

Promocija projekta, uz prisustvo v.d. načelnika Uprave za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada, Đorđa Basarića, predviđena je za četvrtak, 24. maja, u Mesnoj zajednici u Кovilju, sa početkom u 18 časova.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

astrologija obeležavanje novosadske racije isključenje vode elektrovojvodina zodijak bez struje bebe isključenja struje raspored sahrana i ispraćaja novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp lisje dnevni horoskop gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bez vode raspored sahrana novi sad horoskop vlada srbije servisne informacije novi sad izmena trase autobusa JGSP "Novi Sad" sahrane novi sad uhapšen diler zdravlje korona virus JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište betanija Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje