ŠTRAND: "Festival sporta za sve Vojvodine" održaće se u subotu

ŠTRAND: "Festival sporta za sve Vojvodine" održaće se u subotu

Festival se održava za sve kategorije stanovništva, od predškolskog uzrasta do osoba treće životne dobi, kao i za osobe sa posebnim potrebama i osobe sa invaliditetom.

Drugi po redu "Festival sporta za sve Vojvodine", koji će se održati u subotu, 27. maja, sa početkom u 10 časova, nudi bogat sportsko-rekreativni program. Na festivalu će se, u okviru merenja zdravstvenih parametara, vršiti i merenje telesne kompozicije, koje će obavljati stručnjaci Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta.

Cilj Festivala je da propagira i afirmiše programske aktivnosti sporta za sve na teritoriji Vojvodine, kao i da doprinese masovnijem uključivanju građana u sportsko-rekreativne aktivnosti radi očuvanja i poboljšanja zdravlja.

"Festival Sporta za sve Vojvodine" predstavlja manifestaciju od interesa za razvoj sporta u Vojvodini i realizuje se u skladu sa donetim Programom razvoja sporta u AP Vojvodini 2016-2018.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

dnevni horoskop novosađani zodijak štrajk poštara pošte srbije raspored sahrana novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sahrane novi sad novorođenčad isključenje vode bez vode klinika za ginekologiju i akušerstvo Isključenje struje Dom zdravlja Novi Sad betanija novosadsko porodilište skupština grada novog sada elektrovojvodina isključenja struje jkp lisje Republički hidrometeorološki zavod servisne informacije novi sad Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija bebe bez struje raspored sahrana i ispraćaja vremenska prognoza horoskop horoskopski znaci