ŠTRAND: "Festival sporta za sve Vojvodine" održaće se u subotu

ŠTRAND: "Festival sporta za sve Vojvodine" održaće se u subotu

Festival se održava za sve kategorije stanovništva, od predškolskog uzrasta do osoba treće životne dobi, kao i za osobe sa posebnim potrebama i osobe sa invaliditetom.

Drugi po redu "Festival sporta za sve Vojvodine", koji će se održati u subotu, 27. maja, sa početkom u 10 časova, nudi bogat sportsko-rekreativni program. Na festivalu će se, u okviru merenja zdravstvenih parametara, vršiti i merenje telesne kompozicije, koje će obavljati stručnjaci Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta.

Cilj Festivala je da propagira i afirmiše programske aktivnosti sporta za sve na teritoriji Vojvodine, kao i da doprinese masovnijem uključivanju građana u sportsko-rekreativne aktivnosti radi očuvanja i poboljšanja zdravlja.

"Festival Sporta za sve Vojvodine" predstavlja manifestaciju od interesa za razvoj sporta u Vojvodini i realizuje se u skladu sa donetim Programom razvoja sporta u AP Vojvodini 2016-2018.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Vreme u Novom Sadu matičar novi sad sahrana detelinara javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija jkp lisje novosadsko porodilište Elektrodistribucija Novi Sad bez struje sahrane Isključenje struje isključenje vode betanija JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije nevreme klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskop jkp novosadska toplana novorođenčad bebe Republički hidrometeorološki zavod bez vode gradsko groblje raspored sahrana novi sad servisne informacije novi sad elektrovojvodina horoskopski znaci isključenja struje novosađani